Hírek Kiemelt hírek Szentes

Megújulnak Szentes fái, a liget, a Hősök erdeje

A Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal március 12-én, a Kossuth téren tartott sajtótájékoztatót a város zöld felületeinek kezelésével kapcsolatban.

 

Szirbik Imre polgármester bevezetőjében a téma időszerűségéről beszélt. Egyrészt a tavaszhoz kapcsolódó, un. rutin munkák indítását említette, például, már készítik elő a virágágyásokat, hogy mintegy 40.000 tő virágpalántát ültessenek el. Másrészt a Zöld Város projekt kivitelezése elkezdődött, ami fejlesztéseket is jelent (új parkok létesülnek, pl.: Új utca; új utcabútorok jelennek meg; stb.)

Baloghné Berezvai Csilla, Szentes város főkertésze mondta el a részleteket. Ha megtekinti a videót, megtudhatja mi lesz a szentesi (pl. Klauzál utcai) fák sorsa, hogyan alakul át a Hősök erdeje, mi történik majd a Széchenyi liget fáival, hogyan alakul a Kiss Zsigmond utca, mi is az a virágos nyitott könyv, és hol helyezik el?

mi lesz a szentesi (pl. Klauzál utcai) fák sorsa, hogyan alakul át a Hősök erdeje, mi történik majd a Széchenyi liget fáival, hogyan alakul a Kiss Zsigmond utca?

Megújulnak Szentes fái, a liget, a Hősök erdejeA Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal március 12-én, a Kossuth téren tartott sajtótájékoztatót a város zöld felületeinek kezelésével kapcsolatban.Szirbik Imre polgármester bevezetőjében a téma időszerűségéről beszélt. Egyrészt a tavaszhoz kapcsolódó, un. rutin munkák indítását említette, például, már készítik elő a virágágyásokat, hogy mintegy 40.000 tő virágpalántát ültessenek el. Másrészt a Zöld Város projekt kivitelezése elkezdődött, ami fejlesztéseket is jelent (új parkok létesülnek, pl.: Új utca; új utcabútorok jelennek meg; stb.)Baloghné Berezvai Csilla, Szentes város főkertésze mondta el a részleteket. Ha megtekinti a videót, megtudhatja mi lesz a szentesi (pl. Klauzál utcai) fák sorsa, hogyan alakul át a Hősök erdeje, mi történik majd a Széchenyi liget fáival, hogyan alakul a Kiss Zsigmond utca, mi is az a virágos nyitott könyv, és hol helyezik el? Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1927062617364886

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. március 12.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?