Kiemelt hírek Térség

Megújult a szegvári szupermarket

A szentesi székhelyű Hunor COOP Zrt. az idei évben két jelentősnek számító egységét korszerűsíti Szentes térségében. Ennek egyike a Szegvári Coop Szupermarket, melyet felújítása után, június 14-én ünnepélyesen adtak át a vásárlóknak.

Mészáros Zoltán, a Hunor COOP elnök-vezérigazgatója ünnepi beszédében arról beszélt, hogy 43 éve épített üzlet 1995-ben lett az üzletlánc tagja, és most sikerült fejleszteni, korszerűsíteni, modernizálni.

A kívül-belül megújult szegvári szupermarketben korszerűsítettek a fűtést, ezzel együtt a teljes áruházi épületet szigetelték, a világítást led-es technológiával oldották meg, a 35 kw-os napeleme rendszer az energiatermelésével még bevételt is hoz.

Az összesen 700 négyzetméter alapterületű áruház eladóterét 20 %-al növelték, valamint a hűtött bútorok felületét megháromszorozták.

A Szegvári COOP Szupermarket kibővült választékkal, egyedi hangulatot sugárzó belső építészetével a 21. század vásárlói igényeinek maximálisan megfelel, a legmagasabb szinten szolgálja a vásárlókat még sokáig – fejezte be beszédét Mészáros Zoltán.

Farkas Sándor, agrárminiszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője örömét fejezte ki, hogy a térségben ilyen fejlesztéseket valósít meg a kereskedelmi cég. Kiemelte, hogy az Európában is magasan jegyzett élelmiszerbiztonsági ellenőrzésnek a hatására is – ahogy látta – itt is kifogástalan, garantált minőségű élelmiszereket kínálnak , ráadásul főként magyar élelmiszereket.

Gémes László, a nagyközség polgármestere a közös munkát emelte ki, hiszen a település és az üzletlánc együttes erőfeszítéseivel, munkájával valósulhatott meg a beruházás. Ünnepi gondolatai között szólt arról is, hogy nem közvetlenül munkahelyeket kell teremtenie az önkormányzatnak, hanem segíteni a helyi vállalkozások törekvéseit, és akkor munkahely is lesz.

Ezt követően a három vezető ünnepélyesen felavatta a megújult létesítményt.

Az ünnepi műsorban Paulovics Tamás verset mondott, a Kurcaparti Óvoda egyik csoportja és a helyi Dobbantó néptáncegyüttes három párja is fellépett.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2819321794805626

 

Szegvári COOP szupermarket átadása

Megújult a szegvári szupermarket(Képmelléklettel)A szentesi székhelyű Hunor COOP Zrt. az idei évben két jelentősnek számító egységét korszerűsíti Szentes térségében. Ennek egyike a Szegvári Coop Szupermarket, melyet felújítása után, június 14-én ünnepélyesen adtak át a vásárlóknak. Mészáros Zoltán, a Hunor COOP elnök-vezérigazgatója ünnepi beszédében arról beszélt, hogy 43 éve épített üzlet 1995-ben lett az üzletlánc tagja, és most sikerült fejleszteni, korszerűsíteni, modernizálni. A kívül-belül megújult szegvári szupermarketben korszerűsítettek a fűtést, ezzel együtt a teljes áruházi épületet szigetelték, a világítást led-es technológiával oldották meg, a 35 kw-os napeleme rendszer az energiatermelésével még bevételt is hoz. Az összesen 700 négyzetméter alapterületű áruház eladóterét 20 %-al növelték, valamint a hűtött bútorok felületét megháromszorozták. A Szegvári COOP Szupermarket kibővült választékkal, egyedi hangulatot sugárzó belső építészetével a 21. század vásárlói igényeinek maximálisan megfelel, a legmagasabb szinten szolgálja a vásárlókat még sokáig – fejezte be beszédét Mészáros Zoltán.Farkas Sándor, agrárminiszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője örömét fejezte ki, hogy a térségben ilyen fejlesztéseket valósít meg a kereskedelmi cég. Kiemelte, hogy az Európában is magasan jegyzett élelmiszerbiztonsági ellenőrzésnek a hatására is – ahogy látta – itt is kifogástalan, garantált minőségű élelmiszereket kínálnak , ráadásul főként magyar élelmiszereket.Gémes László, a nagyközség polgármestere a közös munkát emelte ki, hiszen a település és az üzletlánc együttes erőfeszítéseivel, munkájával valósulhatott meg a beruházás. Ünnepi gondolatai között szólt arról is, hogy nem közvetlenül munkahelyeket kell teremtenie az önkormányzatnak, hanem segíteni a helyi vállalkozások törekvéseit, és akkor munkahely is lesz.Ezt követően a három vezető ünnepélyesen felavatta a megújult létesítményt.Az ünnepi műsorban Paulovics Tamás verset mondott, a Kurcaparti Óvoda egyik csoportja és a helyi Dobbantó néptáncegyüttes három párja is fellépett.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2819321794805626

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. június 14., péntek

Vélemény, hozzászólás?