Hírek Kiemelt hírek Szentes

Megyei identitás erősítése a szentesi teniszpályán

A Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés szervezésében március 4-én Szentesen, a dr. Lakos Sándor Teniszcentrumban egész napos komplex rendezvényt szerveztek – főként óvodások, általános- és középiskolások részvételével.
A megyei szervezet az elmúlt év nyarán – éppen Szentesen – indította el „A Csongrád-Csanád Megyei Identitás erősítése” című programsorozatát, mely az elmúlt hónapokban nagyjából “körbejárta” a megyét, és most, a 18. esemény ismét a szentesi közönséget vette célba. (A sorozatnak várhatóan még három programja lesz, a következő Maroslelén március 11-én.)
Az eddigieknek megfelelően Szentesen is sokszínű program várta az érdeklődőket. Nemzeti sportváros lévén számos sportolási lehetőséget biztosítottak: volt oviolimpia, aerobic- és közelharc oktatás, foci-trükkök bemutatása, tenisz oktatás és bemutató, sportfesztivál a megyei diáksportegyesület prezentálásában.
A kikapcsolódást, a művészetet a Jövőnkért Néptánc Egyesület táncosai, és a Bokros trió feat Nagy Gábor hozta el – ezúttal a teniszpályákon kialakított színpadra.
Mindezek mellett folyamatosan voltak kézműves foglalkozások (a Húsvét jegyében), népi játékok, közlekedésbiztonsági- és bűnmegelőzési vetélkedők, bemutatók.
A cikk alatti videón a programkavalkád hangulatába is bepillanthatnak:

Vélemény, hozzászólás?