Kék hírek

Mentálisan terhelt támadóról ír a szentesi áldozat fia

Újabb részletek láttak napvilágot a május elejei késes szentesi gyilkosságról. Megszólalt az 52 éves áldozat fia is.

Mint arról a Hír45 is beszámolt május elején meggyilkoltak egy nőt a József Attila lakótelep egyik házánál. Az áldozat ebédelni ment haza, amikor az ott rejtőzködő 21 éves fiatalember megtámadta és vagy 30 késszúrással megölte.

A feltételezett gyilkos ezek után elmenekült, majd napokkal később egy közeli erőben találták meg holtan. Végezhetett magával.

Most a Bors a megölt nő fiának a sorait ismerteti. “Aki ismerte anyát, tudta, hogy mindig a segítségnyújtás volt neki az első, munkában, jogi ügyekben, de gyakorlatilag bármiben”- írta az asszony gyászoló fia. 

Hozzátette, hogy az a cég, ahol Andrea és későbbi gyilkosa is dolgozott sok, Dáviddal nagyjából egyidős fiatalt foglalkoztatott, akikre édesanyja gyerekeiként tekintett.

“K. Dávid is ilyen fiatal volt, ott dolgozott, biztatta a továbbtanulásra, segített iskolát találni, kitalálni, milyen irányba tudna elindulni, de több üzenetben is jelezte felé, hogy bármikor visszavárják, ha úgy szeretné” – tudható meg a férfitől, aki arról is írt, hogy a későbbi támadó “olyan dolgokkal kezdte el anyát zaklatni, ami után letiltotta őt az interneten. Dávid, mint súlyos mentális beteg, erre reakcióként, hogy az utolsó személy is elfordult tőle az életéből, megölte anyát, majd végzett magával is” – állapította meg az áldozat fia. 

Azt is hozzáfűzte, hogy tudomása szerint Dávid mentális gondokkal küzdött: nem aludt, remegett a keze, azonban kezelésre nem járt, orvoshoz nem fordult ezekkel a gondokkal.

Vélemény, hozzászólás?