Hírek Kiemelt hírek Szentes

Mezítláb a vármegyeháza udvarán

A Szentesi Művelődési Központ a Nyári Szinházi Esték sorozat keretében augusztus 11-én a Vármegyeháza udvarán felállított színpadon tartotta meg Neil Simon: Mezítláb a parkban című vígjáték elődást.
A fővárosi Körúti Színház az amerikai szerző fiatalkori darabjának bemutatására vállalkozott, és már több évet is „megélt” az előadás.
A „Mezítláb a parkban” tartalmazza a komédiák minden olyan elemét, ami garantálja a nézők tartalmas kikapcsolódását. Corie és Paul – friss házasok – egy hatodik emeleti, lift, fűtés és berendezés nélküli New York-i lakásba költöznek. Súlyosbítja a helyzetet Corie mamájának megjelenése, aki rémülten észleli a sivár körülményeket. Sőt megjelenik az életükben Victor Velasco, aki nagy hatással lesz a fiatal család és körülményei hatására.
A főszereplő Pikali Gerda, aki két felvonáson keresztül szinte végig a színpadon van irigylésre méltó energiával, fáradhatatlanul, és lendületesen vesz részt a történet alakulásában, alakításában – kiváló színjátékkal.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és belső tér
Valamennyi szereplő, Koncz Gábor Oroszi Tamás Gyebnár Csekka Galambos Zoltán és Kozel Dániel a humoros részek elegáns, mértéktartó megoldásával együtt egy igazi vígjátékot és felüdülést nyújtott át a szép számú közönségnek, akik természetesen vastapssal (és virágcsokorral) hálálták meg a színészek remek teljesítményét.

Vélemény, hozzászólás?