Csongrád Hírek Kiemelt hírek

Mi leszel, ha nagy leszel?

pályaválasztás

Sikeresen vett részt a Bársony István Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium a békéscsabai pályaválasztási vásáron. A két napos rendezvényen az intézmény megismertette az érdeklődő fiatalokat azokkal a szakmákkal, amelyeket a csongrádi iskolában sajátíthatnak el.

Sok szakképző intézménynek könnyű dolga van, hiszen szinte helyben talál jelentkező diákokat, hogy képzéseit elindíthassa. Országos beiskolázású középiskolaként a Bársony István Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumnak a békéscsabaihoz hasonló rendezvényeken kell, hogy felhívja magára a figyelmet. Ilyenkor sok kérdésre kaphatnak választ a fiatalok, hiszen itt több hiányszakmát is oktatnak.

A Békés Megyei Kormányhivatal által szervezett pályaválasztási vásáron a középiskolák, a felsőoktatási, valamint felnőttképzési intézmények mellett kamarai érdekvédelmi szervezetek és számos helyi munkáltató is várta az érdeklődőket. A standoknál lehetőség nyílt az adott szakmák kipróbálására, a munkaeszközök megismerésére, egyes fortélyok elsajátítására.

pályaválasztás
pályaválasztás
pályaválasztás
pályaválasztás
pályaválasztás
pályaválasztás
pályaválasztás
pályaválasztás
navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?