Kiemelt hírek Szentes

Mindenkihez szólunk

Egy felhívás közzétételére kérték szerkesztőségünket. Nagy tisztelettel teszünk eleget, annál is inkább, mert egy héttel ezelőtt nézői, (kissé) részesei lehettünk a tragédiát szenvedett ifjú bajnok akkori sikereinek.

Országos bajnok lett, az ifjúságiaknál a verseny legharcosabb versenyzője címet is elnyerte. És ezek után rendkívül szerényen nyilatkozott felkészülésének részleteiről,mélységes alázattal mesterének, Shihan Brezovai Sándornak a munkájáról, aki segíti ő és a szintén karatés testvére fejlődését.

Ha tudnak, segítsenek!
Ha valaki megérdemli, akkor az ő, és családja.

FELHÍVÁS!

Tisztelt Szervezeti Vezetők, Klubvezetők, Shihanok, Senseiek, Senapiok, Karatékák!

Kedves Barátaim!

Egy tisztességes küldetésnek szeretnélek Benneteket megnyerni, Mindenkit, aki ezt a kérést olvassa. A mai nap délelőtt tragédia történt, nem is akármekkora Derekegyházán, Szentestől 11 km-re lévő kis település polgármestere kétségbeesetten hív, Hajdú Laciék háza porig égett.

Ugye nap, mint nap hallunk hasonló híreket, az ember nagyon bele se gondol, hogy itt emberek, családok éltek. Boldogságok, életek születtek és születnek minden egyes ember magán ingatlanában. Igazából fel sem tudtam fogni, hogy mi történt, már hívtak a katasztrófavédelemtől, és gyakorlatilag egész délelőtt izzott a telefonom, több, mint 10 millió Forintos kár érte azt a Hajdú családot, kiknek mind két gyermeke karatézik.

Lackó Magyarország egyik legjobb könnyűsúlyú versenyzője, korosztályában. Az édesanyja zokogva mutatta Laci összeégett fekete övét. ’60-as évek beli kockaházat kell elképzelni, melléképülettel együtt 100-120 m2. Bérből, fizetésből élő emberekről beszélek.
Azt gondolom, itt a vége.

Azonban van 2 tehetséges gyerek, akiket nem lehet hagynunk, se nekem, se annak, aki ezt a posztot olvassa… Gémes László Úr, Szegvár Polgármestere, és Szabó István Úr, Derekegyház Polgármestere, ahol a tragédia történt, azonnal gyűjtést kezdtek el szervezni, és én is, mint a gyerekek edzője ezt teszem, és erre kérlek mindannyiótokat, akár mint szervezet, akár sportegyesület, akár magánszemélyként, ha úgy érzitek, szeretnétek segíteni ennek a két fiatalnak, akkor az alábbi elkülönített számlára köszönettel várják segítségeteket:

3A Takarékszövetkezet
Alszámla neve: Hajdú család
Számlaszám: 57200017 – 11111128 – 00000000
Közlemény: Hajdú család megsegítése

A gyűjtés májusig fog folyni. Lehet segíteni pénzzel, építőanyaggal, hiszen komplett tetőszerkezetet kell újraépíteni, födémet kell csinálni, belülről a házat teljesen be kell rendezni. Gyakorlatilag a család mindene odaveszett…. a bajnoki trófeák, érmek, oklevelek, tankönyvek, ruhák, cipők, minden…

Egy nemzetközi karate szervezet felajánlott 500 ezer Forintot a ház rekonstrukciójára, felújítására…

A legnagyobb tisztelettel kérlek Benneteket,  segítsetek annyival, amennyivel tudtok.

Maradok továbbra is tisztelettel:

Shihan Brezovai Sándor

ui.: a Mindenható védelmezzen Benneteket mindentől

Vélemény, hozzászólás?