Kék hírek Kiemelt hírek Szentes

Mindent vittek, ami mozdítható volt, a rendőrök elfogták őket

Rövid időn belül rendőrkézre került az a betörőpáros, akik többek között gépkocsit, gyógyászati segédeszközöket, szerszámokat, szerszámgépeket és különböző használati tárgyakat tulajdonítottak el két szentesi ingatlanból.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 35 éves férfi és a 25 éves nő 2020. május 5-e és június 23-a között a kerítésen átmászva, többször is bejutott az egyik lakatlan szentesi ingatlan udvarára, ahonnan gépjárműveket, gyógyászati segédeszközöket, háztartási kisgépeket, bútorokat, szerszámokat, szaniter termékeket és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el. Ezen kívül a 35 éves gyanúsított 2020. június 23-án hajnalban, a lakatot levágva bement egy szentesi melléképületbe és onnan szerszámokat, valamint szerszámgépeket vitt el.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket előállítottak a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozók az ügyben tartott kutatások során az eltulajdonított vagyontárgyak nagy részét lefoglalták és visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

Vélemény, hozzászólás?