Kiemelt hírek Szentes

Mobilitási Hét – ovisok a Vasúttörténeti parkban

 

A Szentesen is zajló Európai Mobilitási Hét sorozatában jelentős szerepet kapott a Vasúttörténeti Emlékhely, a Vasúttörténeti Alapítvány szentesi gyűjteménye. A helyi óvodások három napon keresztül, csoportokba szerveződve, interaktív módon, szakavatott „kalauzolással” tekinthetik meg a vasúti gépeket, mozdonyokat, szerelvényeket és a további egyedi ritkaságokat.

Szeptember 18-án a Rákóczi utcai ovisok voltak a vendégek, és nézhették meg a vasút gazdag múltjának – főként gépészeti – emlékeit, Valkai Csaba kurátor vezetésével.

A videón, vagy a képgalériából valós képet kaphatnak arról, hogy milyen volt a hangulat…

Vasúttörténeti park Szentes

Mobilitási Hét – ovisok a Vasúttörténeti parkban(Képmelléklettel)A Szentesen is zajló Európai Mobilitási Hét sorozatában jelentős szerepet kapott a Vasúttörténeti Emlékhely, a Vasúttörténeti Alapítvány szentesi gyűjteménye. A helyi óvodások három napon keresztül, csoportokba szerveződve (összesen hat csopotban, mintegy 300 ovis), interaktív módon, szakavatott „kalauzolással” tekinthetik meg a vasúti gépeket, mozdonyokat, szerelvényeket és a további egyedi ritkaságokat.Szeptember 18-án a Rákóczi utcai ovisok voltak a vendégek, és nézhették meg a vasút gazdag múltjának – főként gépészeti – emlékeit, Valkai Csaba kurátor vezetésével. A cikk alatti videón, vagy a képmellékletben valós képet kaphatnak arról, hogy milyen volt a hangulat…Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2250734684997676

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. szeptember 18., kedd

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?