Kiemelt hírek Szentes

Moldvai batyus táncház Szentesen – videóval

Szentesen, a Dózsa Ház Közösségi Tér-ben november 3-án Moldvai Táncházat rendeztek. Tulajdonképpen a zenészek kezdeményezték a programot, mivel úgy érezték, hogy kell egy olyan hely, ahol az emberek igazán kikapcsolódhatnak, kiszakadhat a mindennapokból, és ráadásul új, értékes dolgokat megismerve.

Debreczeni-Kis Helga (hegedű, ének) és Korsós Kinga (koboz, ének) szolgáltatták a talpalávalót, sőt még moldvai népdalokat is tanítottak. A  zenét szeretőknek, a kikapcsolódni vágyó gyermekeknek, legényeknek, lányoknak a tánclépéseket Bálint Alíz (Árendás néptáncegyüttes – művészeti vezető) mutatta és tanította.

Szentesi táncház

Moldvai batyus táncház Szentesen(Videóval, képekkel)Dózsa Ház Közösségi Tér-ben november 3-án Moldvai Táncházat rendeztek. Tulajdonképpen a zenészek kezdeményezték a programot, mivel úgy érezték, hogy kell egy olyan hely, ahol az emberek igazán kikapcsolódhatnak, kiszakadhat a mindennapokból, és ráadásul új, értékes dolgokat megismerve.Debreczeni-Kis Helga (hegedű, ének) és Korsós Kinga (koboz, ének) szolgáltatták a talpalávalót, sőt még moldvai népdalokat is tanítottak. A zenét szeretőknek, a kikapcsolódni vágyó gyermekeknek, legényeknek, lányoknak a tánclépéseket Bálint Alíz (Árendás néptáncegyüttes – művészeti vezető) mutatta és tanította.Maguk a résztvevők hoztak sütit, üdítőt, rágcsálni valót, és vendégelték meg egymást.És valóban: a hangulat kiváló volt!Érdemes volna hagyománnyá tenni ezt Szentesen!Képek:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2341276262610184

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. november 4., vasárnap

Maguk a résztvevők hoztak sütit, üdítőt, rágcsálni valót, és vendégelték meg egymást.

 

És valóban: a hangulat kiváló volt!

Érdemes volna hagyománnyá tenni ezt Szentesen!

Vélemény, hozzászólás?