Kiemelt hírek Szentes

Motorfeszt 2018

A Szentesi Huszárok Túramotoros szakosztály szeptember 8-án Szentesen, a város központjában rendezte meg a IV. Motorfesztivált, egyben a 9. Katonai Motoros Találkozót.

Motorfest -2018, Szentes

Motorfeszt 2018 – I. rész(Videóval és képmelléklettel)A Szentesi Huszárok Túramotoros szakosztály szervezésében szeptember 8-án rendezik a IV. Motorfesztivált, egyben a 9. Katonai Motoros Találkozót.Elkezdődtek az események.Délelőtt egy őrületes DRIFT bemutatót, és egy kissé „nyugalmasabb” motoros ügyességi vetélkedőt tartottak. Lehetett csodálni az egyedi és fantasztikus motorokat, a veterán motorokat, a több versenyt is megnyert rali autókat. A gyerekeknek biztonságos területen ugrálóvár áll rendelkezésre autó- és motorvezetési szimulátorokon próbálhatják ki magukat a biztonságot előtérbe helyező „sofőrök”.Néhány kép a délelőtti programokból:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2234108099993668Délután hasonló – és kibővített – programok várják az erős motorok kedvelőit.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. szeptember 8., szombat

 

A rendkívül sokszínű rendezvényen volt ügyességi verseny, drift bemutató, stunt show, motoros felvonulás. A motorok mellett számtalan kiegészítő program közül válogathatott a közönség.

 

Fotók: Lantos Imre

 

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?