Kiemelt hírek Szentes

„Mozdult az Apponyi”

Szentesen az Apponyi téri Óvoda szeptember 20-án Családi futóversenyt rendezett. Az egyébként is sok sporteseményt szervező intézmény csatlakozott az Európai Mobilitási Hét programjaihoz, és megmozgatta az ovisokat, szüleiket.

Nagyon sokan jöttek el, és vidám hangulatban kezdték el a közös bemelegítést – ahogy azt kell…

apponyi ovi futás

„Mozdult az Apponyi”(Képmelléklettel)Szentesen az Apponyi téri Óvoda szeptember 20-án Családi futóversenyt rendezett. Az egyébként is sok sporteseményt szervező intézmény csatlakozott az Európai Mobilitási Hét programjaihoz, és megmozgatta az ovisokat, szüleiket. Nagyon sokan jöttek el, és vidám hangulatban kezdték el a közös bemelegítést – ahogy azt kell…Dósai-Molnár Szilvia futó-nagykövet már a startnál az „élre állt” és ösztönözte a versenyzőket. A nagyobbaknak nagyobb (kb. 400 m.), a kisebbeknek kisebb (200 m.) kört kellett lefutniuk. A célban csokit, üdítőt kaptak az ovisok, szüleik pedig légzőkészüléket….Végig családias, oldott volt a hangulat, és ezt még az sem befolyásolta, hogy az eredményhirdetésnél – az eljött és futott szülők számának a figyelembevételével – a csoportok különböző fejlesztő játékot kaptak ajándékba. Képmelléklet: https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3080943091976827

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 20., péntek

Dósai-Molnár Szilvia futó-nagykövet már a startnál az „élre állt” és ösztönözte a versenyzőket. A nagyobbaknak nagyobb (kb. 400 m.), a kisebbeknek kisebb (200 m.) kört kellett lefutniuk. A célban csokit, üdítőt kaptak az ovisok, szüleik pedig légzőkészüléket….

Végig családias, oldott volt a hangulat, és ezt még az sem befolyásolta, hogy az eredményhirdetésnél – az eljött és futott szülők számának a figyelembevételével – a csoportok különböző fejlesztő játékot kaptak ajándékba.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3080943091976827

Vélemény, hozzászólás?