Kiemelt hírek Sport Szentes

Mozgalmas hétvége birkózóinknál

A dr. Papp László Birkózó SE több korosztályú sportolója is megmérette magát február 16-17-én.

Szombaton a diák I-II-es korosztályúak Gyomaendrődön küzdöttek az Országos Bajnokságba való feljutásért.  A egyesület hét versenyzővel indult, nagy részüknek ez volt az első igazi nagy versenye. Nagy sikernek számít, hogy kettőnek sikerült is a továbbjutás.

Pilesz Ádám az I. hely, Ajtai János a III. hely megszerzésével indulhat az országos döntőben. További nagyszerű eredmények születtek: Gáspár Börcsök Móric III. hely, Simondán Mátyás, Sztojka Botond IV. hely, Ötvös Dávid V. hely, Bozóki Dánielnek ezúttal nem sikerült helyezést szereznie.

Ajtai János fehér pólóban

Ugyan ezen a napon a szentesi Őri József kisebb sporttörténelmet írt szakosztálynál, hiszen ő volt az első felnőtt korosztályos versenyzőnk. Józsi első versenyén az előkekő hetedik helyen végzett úgy, hogy ő szerezte a verseny második legtöbb akciópontját.

++++

Vasárnap a junioroké, Vajda Szebasztiáné és Zsirmik Tamásé volt a főszerep. Tamás kisebb kihagyás után nagyokat küzdve végül a IV. helyet szerezte meg. Szebasztiának sajnos nem volt szerencséje. Szépen hozta a pontokat, de a döntőbe jutásért vívott meccsen sajnos csúnyán összefejeltek, ami miatt fel kellett adnia a versenyt, így az V. helyen végzett.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?