Kiemelt hírek Szentes

Mozgalmas lett a szentesi Tiszai strand

Szentesen, a Tiszai strandon augusztus 17-én rendezték meg a IV. Tiszai Gasztro és Sportnap-ot. Alapjaiban a negyedik is hasonló volt, mint az előzőek, de az idei rendezvényen vettek részt a legtöbben, (a szervezők szerint) mintegy 300-an.

Összesen 18 csapat regisztrált a Halászlé-főző versenyre (előtte ennyien sosem), az elkészült bográcsos ételek finomak, esetenként különlegesek voltak. Minden csapat kapott elismerést.

Aki sportolni akartak, megtalálhatták erre a lehetőséget, akik várták a zenét, a muzsikát – megkapták. (Az előzetesen jelezett kettő zenekar mellett egy harmadik is koncertezett.)

Aki sportolni akartak, megtalálhatták erre a lehetőséget, akik várták a zenét, a muzsikát – megkapták. (Az előzetesen jelezett kettő zenekar mellett egy harmadik is koncertezett.)

Képgaléria (benne a program-plakát):
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2988498894554581

 

Tiszai gasztro- és sportnap

Mozgalmas lett a szentesi Tiszai strand(Képmelléklettel)Szentesen, a Tiszai strandon augusztus 17-én rendezték meg a IV. Tiszai Gasztro és Sportnap-ot. Alapjaiban a negyedik is hasonló volt, mint az előzőek, de az idei rendezvényen vettek részt a legtöbben, (a szervezők szerint) mintegy 300-an.Összesen 18-an regisztráltak a Halászlé-főző versenyre (előtte ennyien sosem), az elkészült bográcsos ételek finomak, esetenként különlegesek voltak. Minden csapat kapott elismerést.Aki sportolni akartak, megtalálhatták erre a lehetőséget, akik várták a zenét, a muzsikát – megkapták. (Az előzetesen jelezett kettő zenekar mellett egy harmadik is koncertezett.)Aki sportolni akartak, megtalálhatták erre a lehetőséget, akik várták a zenét, a muzsikát – megkapták. (Az előzetesen jelezett kettő zenekar mellett egy harmadik is koncertezett.) Képgaléria (benne a program-plakát):https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2988498894554581

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. augusztus 18., vasárnap

Vélemény, hozzászólás?