Kiemelt hírek Szentes

A műszaki vezető nyilatkozott a szentesi uszodai gondokról

A dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában (Sport-és Üdülőközpont) az év fordulóján több gond is adódott. Az elmúlt év végén a fedett uszodában megszűnt a zuhanyozás lehetősége, ez év elején a 25 méteres medence feletti sátrat kellett lebontani műszaki meghibásodás miatt, a fedett uszodában kisebb „tűzeset” is történt.

 

 

Ezekre kérdeztünk rá, amikor beszélgettünk az intézmény műszaki igazgatójával, Zsura Zoltánnal. A már jelzett problémák mellett, a 33 méteres medence alatti öltözőknél is ebben az időszakban elromlott a vizesblokk, de azt már január közepére felújították, a vendégek, a sportolók használatba is vették.

A 25 méteres medence körüli bizonytalanság kezd megoldódni, ha végig nézi a cikk alatti mozgóképes videót, akkor a részletek is megtudhatja – a műszaki vezetőtől:

https://www.facebook.com/szentesigyors/videos/782264435482832/

A fedett uszodában lévő tusolóval kapcsolatos tényeket ezen a linken meghallgathatja:

Zsura Zoltán a beszélgetés végén még hozzátette: az Üdülőközpont egy nagy komplexum, ismerik a felmerülő gondokat, hibákat, azokat – anyagi lehetőségeikhez képest – igyekeznek minél gyorsabban megoldani. Szívesen fogadják, ha a fürdőző vendégek is jelzik, ha hibát, javítanivalót találnak, reagálni fognak rá.

Vélemény, hozzászólás?