Kiemelt hírek Szentes

Művészi- és közösségi élményt nyújtó táborok

A szentesi székhelyű Szivárvány Művészeti Iskola és a Szivárvány Alapítvány az idén 15. éve szervezi meg közkedvelt nyári, művészeti gyermek- és ifjúsági táborait.

Ezen a nyáron négy héten át várták Szentesen és egy héten át Szegeden a kreatív, alkotni vágyó fiatalokat. A Művészetek Házában, illetve a Szegedi Egyetem Rajz-művészettörténet Tanszékének épületében szép, igényes és nyáron is kellemesen hűvös környezetben tölthették el a tábori napokat a résztvevők.

Művésztanárok vezetésével alkottak síkban és térben, sokat voltak szabadban, változatos közösségépítő játékok és programok tették élményekben gazdaggá a táborban töltött időt. Valamennyi tábor utolsó napján az azon a héten készült alkotásokat kiállításon mutatták be a szülőknek.

A videó és a képek a Szobrászat és Kerámia elnevezésű táborban készültek. Ezt a programot Kis János művész-tanár vezette. Elmondta, hogy ebben az évben a ’Fantázia világa’ mottót választották, a hét folyamán ennek jegyében különféle technikákkal, különféle alkotások. Hozzátette: a gyerekek érdeklődőek és szorgalmasok voltak mindvégig.

Ha igazán tartalmas, sok művészi- és közösségi élményt nyújtó tábort keresett valaki a gyermekének, ezt nálunk megtalálhatta – mondta el a kameránk előtt (is) Kálmánné Szabó Erzsébet, a Szivárvány Művészeti Iskola igazgatónője.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2944915838912887

 

Szivárvány AMI táborok

Művészi- és közösségi élményt nyújtó táborok(Képmelléklettel)A szentesi székhelyű Szivárvány Művészeti Iskola és a Szivárvány Alapítvány az idén 15. éve szervezi meg közkedvelt nyári, művészeti gyermek- és ifjúsági táborait. Ezen a nyáron négy héten át várták Szentesen és egy héten át Szegeden a kreatív, alkotni vágyó fiatalokat. A Művészetek Házában, illetve a Szegedi Egyetem Rajz-művészettörténet Tanszékének épületében szép, igényes és nyáron is kellemesen hűvös környezetben tölthették el a tábori napokat a résztvevők.Művésztanárok vezetésével alkottak síkban és térben, sokat voltak szabadban, változatos közösségépítő játékok és programok tették élményekben gazdaggá a táborban töltött időt. Valamennyi tábor utolsó napján az azon a héten készült alkotásokat kiállításon mutatták be a szülőknek.A videó és a képek a Szobrászat és Kerámia elnevezésű táborban készültek. Ezt a programot Kis János művész-tanár vezette. Elmondta, hogy ebben az évben a ’Fantázia világa’ mottót választották, a hét folyamán ennek jegyében különféle technikákkal, különféle alkotások. Hozzátette: a gyerekek érdeklődőek és szorgalmasok voltak mindvégig. Ha igazán tartalmas, sok művészi- és közösségi élményt nyújtó tábort keresett valaki a gyermekének, ezt nálunk megtalálhatta – mondta el a kameránk előtt (is) Kálmánné Szabó Erzsébet, a Szivárvány Művészeti Iskola igazgatónője. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2944915838912887

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. augusztus 1., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?