Kiemelt hírek Szentes

Múzeumi tábor lesz Szentesen

A Szentesi Koszta József Múzeum (történetében először) nyári tábort szervez 7-14 éves gyermekek számára. A tábor vezetője Traj Adrián, múzeumpedagógus lesz.

 

“Tartsatok nyáron is a Koszta Múzeummal!

Az ógörög 4 alapelem: a víz, a tűz, a föld és a levegő, valamint ökotudatosság tematikájára felépített táborunkban olyan kérdésekre keressük a választ többek között, mint lehet-e jég segítségével is csiholhatunk tüzet? Fel lehet-e bármit úgy, hogy nem ég el? Fel lehet-e robbantani a vizet?

Lelövöm a poént. Mindre a válasz igen, és meg is tanulhatjátok, hogy lehet! Láttátok már, hogyan operálnak meg egy törött lábú gólyát? Láttatok már színpompás lepkeszárnyakat mikroszkóp alatt? Tudjátok, hogy készülnek a cserépedények? Ha Velünk tartotok, ebben is részetek lehet! És vajon mennyire ismeritek Önmagatokat?

Gyermekpszichológusok fognak segíteni Nektek ebben játékos foglalkozások keretei között! Shakespeare után szabadon: “Színház ez az egész világ, s merőszereplő mind a férfi, nő”. Gyertek, s eljátszhattok egy kisebb darabot egy ismert színművésszel!

Kedves táborozni vágyók, kedves szülők!
Az alábbi linken elérhető az online jelentkezési űrlap:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdJmFUipC4VinTRc…/viewform…

Az alábbi linken elérhető nyomtatható formátumban is a jelentkezési lap, valamint az gyermeket érintő egészségügyi nyilatkozat:
https://drive.google.com/…/1hUK99F3e2zhm2S3w1Mj9lIoY4LhPrv1…

Vélemény, hozzászólás?