Kiemelt hírek Szentes

N Y Í L T L E V É L

N Y Í L T    L E V É L

 

“Kedves madarakat, állatokat szerető embertársaim !

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, egy korszak ugyan lezárult, de városunkban a madármentés, és állatmentés a továbbiakban is folytatódni fog.

Mint magánszemély kérem Önöket a továbbiakban is forduljanak hozzám bizalommal. Az ügyeleti számunk nem változik, valamint a címünk sem.

Az év hátralévő részében a csoportokat is ugyan úgy fogadjuk, változás ezen a téren nem lesz. Adományozás terén az adományokat kizárólag mint magánszemély tudom átvenni. Kérem önöket bízzanak bennünk, mindent megteszünk a természetben élő állatokért, gyermekeink természet és környezeti neveléséért.

Az udvarunkban az építkezés elkezdődött, tesszük ezt egyrészt azért, hogy minél biztonságosabb helyet tudjunk biztosítani a beérkező madaraknak, állatoknak, valamint a kedves látogatóknak szebb környezetet tudjunk biztosítani. Az épületen belül szigetelési munkálatok kezdődtek el.

Ezúton, mint magánszemély szeretném megköszönni eddigi bizalmukat, segítségüket valamint támogatásukat, a közel három év alatt. amit önöktől kaptunk.

2021. január elsejétől a működésünk ugyanúgy mint eddig a Bocskai u 9. szám alatt lesz, Tisztelettel kérem Önöket, fogjuk össze egy nemes cél, érdekében, a természetben élő állatokért, gyermekeink természet- és környezeti oktatásáért.
Amennyiben segíteni szeretnének, akár csak ötletekkel kérem keressenek bizalommal.

Nagy Tímea”

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Vélemény, hozzászólás?