Hírek Kiemelt hírek Szentes

Nagy értékű támogatás a helyi véradóknak

A szentesi székhelyű Profi Autóiskola a Vöröskereszt Szentesi-Csongrádi szervezetének felajánlott 500 db, egyenként 25.000 forint értékű, átruházható ajándékszelvényt, amelyet a következő időszak véradói kapnak meg.
Kajtár Norbert, a Profi BT tulajdonosa elmondta, hogy maga is rendszeres véradó, mindig is, de különösen most, ebben a veszélyhelyzetben még fontosabbnak tartja, hogy minél többen adjanak vért, és ennek ösztönzéséhez kívánt hozzájárulni. Tudja, hogy ez részben marketing téma is, de ezért a nemes célért szeretne együtt dolgozni a Vöröskereszt-mozgalommal. Hozzátette: az utalványt bármelyik tanfolyamukon fel lehet használni.
navigate_before
navigate_next
Sasvári Krisztina, a Vöröskereszt Csongrád-Csanád megyei igazgatója köszönettel fogadta a felajánlást. Örömét fejezte ki, hogy a megye északi részén nemcsak a véradásban résztvevők száma elismerésre méltó, hanem a véradó mozgalom segítése is. Simon Alma, a Vöröskereszt Szentes-Csongrádi térségi vezetője is köszönetet mondott a támogatásért. Eddig is jó volt az együttműködés, de reményét fejezte ki, hogy ez a két szervezet között hosszabb távú lesz.
Az ajándékutalványokat a Szentes térségi véradók kapják.

Vélemény, hozzászólás?