Kiemelt hírek Szentes

Nagy létszámú party a strandon

A Szentesi Üdülőközpontban június 16-án rendezték meg a Strandnyitó Party-t, melynek keretében különféle fantasztikus rendezvények zajlottak a medencékben, a parton. A részvétel csúcsokat döntött, hiszen mintegy 2500-an regisztráltak a fogadótérben, tehát ennyien lehettek a strandon.

Délelőtt inkább sportversenyek, sportbemutatók voltak, délután a 25 méteres medence mellett felállított színpadon egymást érték a fellépők: táncosok, énekesek.

Sok mindent, és sok mindenkit lehetne, és érdemes is volna kiemelni, de most csak az egyik üde színfoltot említjük: a Four Diamonds Triatlon Egyesület tagtoborzó eseményét, a szülőket és gyerekeket egyaránt megmozgató játékos vízi vetélkedőt.

Bemelegítésként 25-50 métert úsztak a legkisebbek egy választott úszásnemben. Aztán kezdetét vette az igazi móka Vidovics Zoltán irányításával. A játékmester számos érdekes és szórakoztató feladattal mozgatta meg a családok minden tagját.

Volt ott vízi talicskatolás, mélytengeri kincskereső verseny, világítótorony-építés, úszósapka-váltó. A gyerekek rendkívül élvezték, hogy a szüleikkel együtt vetélkedhettek. Az eredményhirdetés után mind a 35 résztvevő győztesként hagyta el a pályát, büszkén viselve jól megérdemelt aranyérmét.

– Nálunk a jókedvvel végzett kemény munka a gyerekek és az edzők részéről is garantált. Szeretettel várjuk a több mozgásformát (futás, úszás, kerékpározás) kedvelő gyerekeket edzéseinkre – mondta Vidovics Zoltán edző.

Visszatérve a Party-hoz. Tényleg nagyszerű programot állítottak össze a szervezők, és jó volt a hangulat. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy bizony sok helyen (főként a vendéglátás kapcsán) sorba kellett állni, ami nem megszokott a szentesi strandon.

 

Persze a megoldást nem tudom (hiszen nincs minden nap, vagy hétvégén ekkora tömeg), de ezt többen is említették – mi is leírtuk.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2826001390804333

Vélemény, hozzászólás?