Hírek Kiemelt hírek Térség

Nagy volt az érdeklődés a Glorius első Esküvő Kiállítása iránt

A szolgáltatók és a látogatók egybehangzó véleménye alapján, sikeres volt a makói Grand Hotel Glorius első Esküvő Kiállítása. Az újszerű kezdeményezés testközelbe hozta a rendezvények világát és számos új ötlettel is szolgált. A házigazdák elképzelései szerint, megszervezik jövőre is.

Szabó Anita – Makó

 A hétvégi alkalom bővelkedett szép pillanatokban; egy esküvő vagy más családi esemény összes részlete közvetlenül megismerhetővé vált a négycsillagos szállodában és annak Vigadó épületében. Mintegy 25 helyi szolgáltató volt az érdeklődők segítségére árajánlatokkal és praktikus ötletekkel. Mindkét napon volt menyasszonyi ruhabemutató és a látogatók figyelmébe ajánlották a gencsháti Návay kastélyparkot is, mint romantikus rendezvényhelyszínt. Emellett, szombaton új kiállítók is segítették a közös gondolkodást. Így jelen volt és jó hangulatot varázsolt a megújult Voc-Art’.

– Személyi változások történtek nálunk, az új énekesnőnk Váli Krisztina lett, így Nagy Árpáddal együtt háromtagú formációként működünk a jövőben. A zenei stílusunk viszont a régi maradt, továbbra is parti zenekarként lépünk fel rendezvényeken. Tehát nem lakodalmas, hanem könnyűzenére épül a műsorunk – tudtuk meg Kecskeméti Csaba vezetőtől, aki részben ebben látja népszerűségük titkát is. Családi, céges és iskolai rendezvényekre, esküvőkre is szívesen hívják őket, csakúgy, mint egy teljesen más terület képviselőjét, Horváth Zoltánt is. Ő négy éve áll a külföldi és a hazai vendégek rendelkezésére parádés kocsijával és két lovával, Rezgővel és Napsugárral.

– Egyre növekszik azok száma, akik igénybe veszik a szolgáltatásomat, ami nagyon látványos elem például egy esküvőnél. De sokan szülinapra, meglepetésként vagy egyszerűen egy jó időtöltésnek választják ezt a lehetőséget. A gyerekek is szeretik, mert a lovakra is fel lehet ülni menet közben – mondja a lovaskocsizás ismert helyi szereplője, aki szívesen vesz részt a maihoz hasonló városi programokon.

Pozitívan értékelte a hagyományteremtő kezdeményezést a Grand Hotel Glorius igazgatója is. – Jó látni, hogy milyen örömmel jönnek a látogatók hozzánk. Eddig csak a nagyvárosokban volt hasonló kiállítás, ami most itt helyben elérhető a makóiak és a környékbeliek számára. Más részről pedig egy remek közösségszervező erő is ez a terület szakembereinek. Reméljük, hogy hasznos segítséget tudtunk nyújtani a hozzánk érkezőknek – tájékoztatott Vezekényi Péter, aki szerint fontos, hogy ezzel az eseménnyel a szállodát is közelebb tudják hozni az itt élőkhöz.

– Aki nálunk szervezi az esküvőjét, az éjszakát a nászutas lakosztályban töltheti. Ennek kapcsán alkalmunk nyílt az egész épületet is bemutatni és ajánlani más szolgáltatásainkat is. Most dolgozunk ki egy csomagot, amely szállás igénybevétele nélkül is lehetőséget ad egy pezsgős reggelire és a wellness részlegünk használatára – avatott be terveikbe a director, aki biztosított arról, hogy jövőre is lesz értékközpontú Esküvő Kiállítás a Gloriusban.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?