Hírek Kiemelt hírek Szentes

Nagydíjat kapott a szentesi Kála boltvezetője

Az Európai Kereskedelem Napja alkalmából november 7-én rangos elismeréseket kaptak a COOP Gazdasági Csoport dolgozói. Az idén tizenharmadik alkalommal megrendezett szakmai esemény mára a kereskedelem ünnepévé vált, ahol minden évben elismerik a kereskedelem legkiválóbb dolgozóit.

A rendezvényen elhangzott: több éve tartó kedvező lendület után idén is bővül a kereskedelem, ez évben a szektor forgalma elérheti a 10 ezer milliárdos álomhatárt. Az eseményen sok szó esett az ágazat legégetőbb problémájáról, a munkaerő-hiányról is, amely a szereplők kivétel nélkül mindegyikét kedvezőtlenül érinti.  A CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója, Tóth Géza szerint a probléma az országon belül, például a kistelepüléseken is eltérően jelentkezik.

Kiemelkedő elismeréseket kaptak a COOP Gazdasági Csoport dolgozói abból az alkalomból, hogy idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg az Európai Kereskedelem Napját, a kereskedelmi szektor legjelentősebb ünnepét.

Az esemény minden évben a kereskedelmet állítja a fókuszba, ahol hagyományosan rangos szakmai elismerésekkel díjazzák az ágazatban dolgozó munkavállalókat. Többek között Klauzál Gábor Elismerő Oklevelet vehetett át Szurovcsják Ilona, a SZABOLCS-COOP Zrt. vezérigazgatója, valamint Makó Albert, a POLGÁR ÉS CSEGE COOP Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A rendezvényen átadott Magyar Kereskedelemért Nagydíjat Szabó Csaba Ferencné, a COOP Szolnok Zrt. 621-es debreceni szupermarketjének boltvezetője, Sáfár Lászlóné, a Mecsek Füszért Zrt. 4-es móri szupermarketjének boltvezetője.

Ugyancsak a  Magyar Kereskedelemért Nagydíjat kapta Gógné Nagy Katalin, a HUNOR COOP Zrt. 157-es, szentesi Kála Szupermarketjének boltvezetője. Ez az elismerés a kereskedelem legrangosabb díja, értékét pedig az adja, hogy azt a boltokban dolgozó kétkezi feladatokat kiválóan végző munkatársak kaphatják meg. Gógné Nagy Katalin hosszú évek óta kiemelkedő munkát végez az általa irányított szupermarketben.

 

A HUNOR COOP Zrt. szentesi Kála áruháza a társaság egyik zászlóshajója, amely vezetése alatt folyamatosan élen jár a forgalomban. Nagy szakmai tapasztalatával több bolt megnyitásánál és azok sikeres elindításában mentorként volt jelen – mondta Mészáros Zoltán, a HUNOR COOP Zrt. elnök-vezérigazgatója.

F.: Jaczenkó Gábor

Vélemény, hozzászólás?