Kiemelt hírek Szentes

Nagyon wad – ’Boros’ gólyaavató

A HSZC szentesi Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája október 11-én rendezte meg az Ifjúsági Házban a már hagyományos gólyaavatást.
A három kilencedikes osztály egy-egy egységes jelmezt választva, előzetesen elkészített tablót hozva, a végzősöknek írt dicsőítő dalt énekelve érkeztek a terembe.

Az est folyamán 13 feladatot kellett megoldaniuk a „gólyáknak”, ezek egy részét úgynevezett külső helyszínen, utcán, vagy máshol. A feladatok között volt 1 forintos pénzérme gyűjtése, hurkapálcika segítségével egymásnak átadni a gumicukrokat, lekváros kenyér elfogyasztása bekötött szemmel, tánc újságpapíron, vagy orvosi kesztyűből kellett tejet fejni.

A zsűri – Somosné Puskás Krisztina igazgatónő, Bánszki Zsuzsanna igazgatóhelyettes, Vereb Károly könyvtáros és Bődi Peggy, a diákönkormányzat képviselője – egyrészt szigorú volt, másrészt ők is jól szórakoztak egy-egy tréfás feladat végrehajtása kapcsán.

Valóban szorosan alakultak a végig kiváló hangulatú vetélkedő végén a pontszámok, a győzelmet végül a 9. b. szerezte meg, a második helyen a 9. c., a harmadikon a 9.a. végzett. Az első helyezett csapat süteményt, a második és harmadik helyezett pedig csokoládékat kapott.

A “Nagyon Wad” csoport, alias 9. b. így ünnepelt a vetélkedő végén:
https://youtu.be/1IyGyqNfYxw

A 9. b osztály képviseli az iskolát a Városi Gólyavetélkedőn. Nagy a felelősségük, hiszen azt tavaly a Boros mostani 1. b osztálya nyerte meg…

Vélemény, hozzászólás?