Kiemelt hírek Sport Szentes

Nagyüzem a szentesi teniszpályán

A Lakos Sándor teniszcentrumban május 26-én Szentesi Tenisz Klub szervezésében, egy időben két eseményt is rendeztek. Ekkor tartották a n ői első osztályú csapatbajnokságban soros fordulót, valamint a Play and Stay program idei 5. versenynapját.

Az első osztályban szereplő női csapat fővárosi ellenfelét, az Építők csapatát fogadta, és csak egy győzelmet tudott szerezni:   Szentesi TK – Építők TK 1:6

 

 

Egy kicsit meglepetés volt ez a vereség (legalábbis ilyen arányban), hiszen az előző fordulóban az ugyancsak erős DEAC csapatát le tudta győzni a Kurca-parti gárda. A következő fordulóban, május 27-én a Pasaréti TK otthonába látogatnak, ott ismét győzni szeretnének.

Május 26-án még a Play and Stay program keretében is rendeztek egy versenyt a szentesi tenisz centrumban. Az ország keleti feléből érkezett, utánpótlás korú (némelyik még csak kezdő) fiúk, lányok küzdöttek három kategóriában az érmekért. Ez a megméretés a sorozatban már az ötödik volt, de még itt is voltak olyanok, akiknek ez volt az első versenyük.

A szentesiek eredményei:

Bakó Eszter 4., Törőcsik Laura 3., Szabó Laura 1., Csermák Tamás 3.

 

 

Vélemény, hozzászólás?