Egyéb Szentes

Négy kiegészítő az őszi mindennapokra

Véget ért a nyár, elkezdődtek az őszi hónapok, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit. Azonban a divat minden évben változik ezzel együtt a kiegészítők stílusa is. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan őszi kiegészítőt, amit biztosan minden férfi szívesen hordana még egy borongós, esős napon is.

Táska

Minden embernek szüksége van táskára, ami praktikusan pakolható, minden szükséges tárgy elfér benne és nem utolsó sorban kényelmes viselet közben, hiszen ezzel megelőzzük az esetleges hát problémákat.

A Trendhim nevezetű, dán webshopban a hátizsákoktól kezdve a sporttáskákon át egészen a piperetáskákig minden fajta táska megtalálható. A cég a bőrből készített darabokra specializálódott, ezáltal minden darabot csak és kizárólag prémium minőségű marhabőrből készítenek, ami éveken át remekül bírja a mindennapos használatot. Mi sem bizonyítja jobban a termékek tökéletes minőségét, minthogy minden megrendelt táskára négy év garanciát biztosít a cég.

 

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők körében népszerű karkötőt hordani, hiszen rengeteg férfi kezdte el viselni a kiegészítőt az utóbbi időben. Nemcsak, hogy minden termék szép és divatos, azonban vannak olyan darabok amiket rengeteg különböző hasznos tevékenységre fel lehet használni.

A két ilyen kiegészítő a paracordból fonott darab és a hajókötélből készített karkötő, ami nagy népszerűségnek örvend szerte a világon. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit nagyon kevesen tudnak, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják, mint általános hadi kötélzet, hiszen azon kívül, hogy 250 kilógramm teherbírású kibontva akár három méter is lehet. A legtöbb karkötőnek igazi őszi színe van, hiszen a fekete színűdaraboktól kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden színben megvásárolhatóak a termékek. A kirándulók által kedvelt kiegészítőt rengeteg mindennapi tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is tökéletesen használható. Rengeteg bőrből és gyöngyből készült karkötő is megtalálható az áruház kínálata között, hiszen ezek a darabok elegánsabbak, azonban egy hétköznapi öltözethez is tökéletesen illenek.

 

Sapka

A hidegebb idő beköszöntével egyre inkább fontos sapkát viselni, főleg aki hajlamos a megfázásra vagy rövidebb hajjal rendelkezik. Manapság újra divatba jött a kalapok viselete a férfiak körében is, hiszen egy minőségi kiegészítőt akár több tíz évig is lehet használni. Természetesen a kalapokon kívül, egyszerűbb, pamutból készült sapkákat is megtalálunk az áruház kínálata között, vagy aki a sportosabb sapkákat kedveli rengeteg egyedi baseball sapka közül tud válogatni. Minden megrendelt termék raktárból érkezik, így az esetleges méret hiánytól sem kell tartanunk. Egy kényelmes, stílusos darab pont ugyanannyira fontos egy férfinak, mint egy igényesen kialakított pénztárca.

 

 

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel öltönyt vagy olyan elegánsabb öltözetet, amihez egy csokornyakkendő vagy egy hagyományos nyakkendő remek kiegészítő. Azonban fontos tudni, hogy manapság már  csokornyakkendőt viselni rengeteg különböző stílusú öltözethez lehet, akár egy esküvőre akár egy hétköznapi alkalomra is. Aki szereti az elegánsabb öltözetet, egy fehér inggel, szövet nadrággal és egy elegánsabb stílusú cipővel tökéletes benyomást kelt.

Egy érdekesség a kiegészítőről, amit nem sokan tudnak, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit, kizárólag a kiegészítő felhelyezésének módja. A webshopban hatalmas a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű, egyszerűbb daraboktól kezdve az egyedibb, különlegesebb darabokig minden fajta megtalálható.

Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítanak és esetleges problémák esetén egy egész év pénz-visszafizetési garanciát is vállal a cég.

 

 

Vélemény, hozzászólás?