Kiemelt hírek Szentes

Nem kell maszk a szentesi és csongrádi közterületeken

Szentes város polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc éjfél előtt a közösségi médiában tette közzé döntését (amelyet később szóban is megerősített) a témában .
(Persze a maszkviselés további, általános szabályai érvényesek.)

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „6:27 73% Kezdőlap Kedvencek -0- Legutóbbiak Szabó Zoltán Ferenc Tisztelt Mindenki! Nemrég megjelent az ide vonatkozó Magyar Közlöny a Kormányrendeletekkel, ami 40 perc múlva életbe lép. Sok mindent tartalmaz, többek között valóban a polgármesterek hatáskörébe adja át a 10 000 fő feletti települések közterületein való maszkhasználat szabályozását. Nem látok olyan közterületet Szentes városában, ahol indokolt lenne bevezetni a kötelező maszkviselést! Ezért most megerősítem, hogy holnaptól (2020 november 11-től) NEM kötelező Szentes Város közterületein maszkot viselni! Jó egészséget kívánva, maradok tisztelettel:Szabó Zoltán Ferenc Tetszik Hozzászólás Küldés”

 

 

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Csongrád Város Polgármestereként tájékoztatom a a Tisztelt Lakosságot, hogy Csongrádon, közterületen kötelezően előírt maszkhasználat nincs. Ettől függetlenül a lakosság részére ajánlom a maszk viselését és kérem a távolságtartás szabályainak betartását. A Kormány és a Parlament által elfogadott jogszabályok alapján bevezetett védekezési előírások lakosságot érintő részleteit közleményben fogjuk ismertetni, megkönnyítve ezzel alkalmazásukat. Csongrád, 2020. november 12. Bedő Tamás sk.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?