Hírek Szentes

Nem plakátrongálás, de matrica felragasztás

Szabó Zoltán Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje, Bocskay Csaba, a Jobbik szentesi szervezetének elnöke október 20-án a Dózsa háznál sajtótájékoztatót tartott. Bár a helyszín nem pontos, mivel a program elején egy 50 méteres sétára kérték a résztvevőket, és a Puszta László Sporttelep Csongrádi úti részen elhelyezett óriás plakátnál zajlott a tájékoztatás.

Itt látható a Nemzeti Konzultációt ösztönző plakát, melyet esztétikusan ugyan, de részben letakartak. Mindez reagálás arra az akcióra, melynek során a Jobbik hasonló méretű plakátját fekete festékkel rongálták meg – kezdte Szabó Zoltán.

Majd így folytatta: ő maga feljelentést tett ismeretlen tettes(ek) ellen a plakát rongálás bűncselekményének gyanúja miatt. Ezt követően bejelentette, illetve megmutatta: a Jobbik helyi szervezete pedig nyíltan felvállalva, bármikor, a plakát rongálása nélkül, leszedhető matricát helyezett el a Nemzeti Konzultációs plakáton.

E szerint négy – más – témában javasolnak konzultációt:

+ a dr. Bugyi István szentesi Kórház állapotáról

+ a fiatalok elvándorlásáról

+ a 451-es út felújításáról

+ a be nem tartott választási ígéretekről

 

A tájékoztatón Szabó Zoltán részletesen indokolta az általuk jelölt témákban az eddig történteket, illetve aktualitásukat.

 

Vélemény, hozzászólás?