Kiemelt hírek Sport Szentes

Nem számít mi lesz! A 141 akkor is meglesz!

A szentesi Sztanó György, erőemelő junior világbajnok és többszörös magyar bajnok parasportoló már gőzerővel csak is a decemberi Világbajnokságra készül – új edzésterv alapján!
„Érzem, hogy életem eddigi legjobb formáját fogom tudni hozni a versenyen. Sihan Brezovai Sándornak köszönhetően minden adott, hiszen Szentesen, a legjobb edzőtermét biztosítja számomra, ahol tudok edzeni és készülni!
A napjaim csak a munkából és edzésből állnak.
Mindennap hajnali 5:00 kor kelek, és 7-re járok be dolgozni, a Bokrosi Mars, Sodexo éttermébe. 15 óráig dolgozom, majd sietek haza Szentesre, edzeni.
Nap többi részét családommal, Rumlival a kutyámmal, és természetesen a legjobb barátommal töltöm. Kikapcsolódásról jelenleg nem beszélhetek, csak is munka és edzés.
Munkahelyemen szinte családias a légkör, összetartás van köztem a kollégáim, illetve a főnökömmel. Támogatásban 100%-ban mellettem állnak, a család pedig már a kezdetektől fogva ott volt mellettem a legelső versenyen is, ezáltal mindig ők lesznek nekem a fő támogatóim, akik miatt is érdemes csinálnom!
A decemberi Világbajnokság előtt még egy felmérő versenyre utazom Lengyelországba, Wroclawba, ahol minden évben megrendezik Nemzetközi Silver Bar Kupát. Szinte már hazamegyek, hiszen majdnem minden évben kijutottam erre a versenyre.
Úgy érzem, jelenleg most vagyok a legjobb formában, és ha sikerül a cél, amit kitűztem Grúziában, akkor boldogan zárom az idei évet! A VB-t november 27-től December 5-ig fogják megtartani Batumi Városában Grúziában.
Célom csakis egy lehet: az 59 kg-os kategóriában egy új magyar országos csúcs, ami 141 kg!
NINCS LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!”

Vélemény, hozzászólás?