Kiemelt hírek Szentes

Nemzetközi fúvószenekari találkozó – felvonulással, koncerttel

 

A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház sorozatán belül augusztus 16-án rendezték meg a már hagyományos Nemzetközi Fúvószenekari Találkozót. A koncerten három együttes: a Rétyi Kovács András Fúvószenekar, a Kisteleki id. Vándor Rudolf Fúvószenekar és a Szentes Városi Fúvós zenekar lépett fel.

A találkozó – az arra járók nagy örömére – a fúvósok a Kossuth utca egy szakaszán történő felvonulásával kezdődött.

A Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvarára beérve zenekarok közösen játszottak el egy-egy darabot, Az együtteseket Móra József önkormányzati képviselő köszöntötte, majd a három együttes külön- külön adta elő az erre az alkalomra összeállított repertoárját.
Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2985296708208133

fúvószenekari találkozó

Nemzetközi fúvószenekari találkozó – felvonulással, koncerttel(Képmelléklet is)A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház sorozatán belül augusztus 16-án rendezték meg a már hagyományos Nemzetközi Fúvószenekari Találkozót. A koncerten három együttes: a Rétyi Kovács András Fúvószenekar, a Kisteleki id. Vándor Rudolf Fúvószenekar és a Szentes Városi Fúvós zenekar lépett fel.A találkozó – az arra járók nagy örömére – a fúvósok a Kossuth utca egy szakaszán történő felvonulásával kezdődött.A Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvarára beérve zenekarok közösen játszottak el egy-egy darabot, Az együtteseket Móra József önkormányzati képviselő köszöntötte, majd a három együttes külön- külön adta elő az erre az alkalomra összeállított repertoárját.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2985296708208133

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. augusztus 16., péntek

Vélemény, hozzászólás?