Kiemelt hírek Szentes

Nemzetközi találkozó az Antal-tónál

A szentesi Árpád Szabadidős Sportklub és az Újszentesi Civil Kulturális Csoport szervezésében július elsején Kulturális csoportok találkozót tartottak Szentesen, az Antal-tónál.

A vendégeket Léhi Gábor, a sportklub tiszteletbeli elnöke köszöntötte. Többek között arról is beszélt, hogy ez már a harmadik ilyen rendezvény, és többek között jól szolgálja a testvérvárosi kapcsolatok elmélyítését.

Dénes Ildikó, az Újszentesi Helyi Tanács üdvözletét tolmácsolta, és reményét fejezte ki, hogy a két település közötti kapcsolat tovább mélyül ennek a találkozónak köszönhetően is.

A műsorban fellépett az Újszentesi Háziasszonyok Néptánccsoportja, az Újszentesi Szépkorúak Népdalköre, a Vadrózsák Népdalkör, a Sportklub Társastáncköre, a Hódmezővásárhelyi Szépkorúak Néptáncegyüttese. Zenét szolgáltatott, és muzsikált Galyda Mihály zenei vállalkozó.

 

A műsor végén Miklós Árpád, Újszentes alpolgármestere köszönte meg minden fellépőnek az előadást, további sok sikert kívánva.

A találkozó ebéddel, majd közös beszélgetéssel, tánccal zárult.

A szervezők külön köszönetet mondtak (és ezúton is jelzik) a vendéglátó Gődér Lajosnak, aki már több éve (anyagilag is) támogatja ezt, és az ehhez hasonló rendezvényeket.

 

Vélemény, hozzászólás?