Hírek Kiemelt hírek Szentes

Népszerű a gyerekek körében a Madármentő Állomás

A Hortobágyi Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomása folyamatosan fogad gyermekcsoportokat, hogy minél több fiatallal ismertessék meg a környék madárvilágát, a beteg, vagy sérült madarakkal kapcsolatos teendőket.

Legutóbb, március 10-én a Koszta József Általános Iskolából három osztály látogatott el a Bocskay utcai állomásra, ahol Nagy Tímea, állomásvezető segítségével „körbenéztek” a létesítményben, megtekintették, hogyan kell etetni a sérült madarakat, madarakról szóló kisfilmet néztek meg.

 

 

Bihari Dániel, a Koszta József Általános Iskola 8. osztályos tanulója, az állomás önkéntes madármentője is tartott előadást a nálánál fiatalabb iskolatársainak. Volt egy bátor kislány is, Gödö Lili 4/b. osztályos tanul.ó, aki segédkezett a madarak kezelésében.

 

 

A Hortobágyi Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomása pénzadományból, és az adó 1% -ból befolyt összegekből tartja fent magát. Ha teheti, támogassa a Madárkórház Alapítványt adója 1%-val, adományával, ezáltal a Szentesi Madármentő Állomás tevékenységét is segíti.

A számlaszám:22222222-35003087

A Közlemény rovatba kérjük, írják be: Szentesi Madármentő Állomás támogatása

Adó 1%: 18557899-1-09   Madárkórház Alapítvány

Előre is köszönik a segítséget !

 

 

Vélemény, hozzászólás?