Kiemelt hírek Szentes

Nick Árpád – Szentesen tartott bemutatót

Nick Árpád, Guinness rekorder erőművész, hazánk és a világ egyik legerősebb embere augusztus 18-án Szentesen járt, ahol találkozott az itt edzőtáborozó utánpótláskorú birkózókkal. Az Adácsi Darazsak birkózói szervezték a tábort az egykori Berekháti Iskola tornatermében, és ők hívták meg az erőművészt bemutatót tartani.

Nick Árpád élő legenda, aki 1991 óta elhúzott már kamionokat, mozdonyokat, kompokat, repülőgépeket. Kétszeres Ifjúsági Gerelyhajító Bajnok, Tizenegyszeres Magyar Erőemelő Bajnok, Tízszeres Magyar Szkander Bajnok, Világ-és Európa Bajnok Erőemelésben, és sport eredményeit még sorolhatnánk.

A napjainkban 66 éves sportember szentesi bemutatóján egy mikrobuszt húzott el a fogával, és ugyancsak a fogával meghajlított egy ’10’-es vaselemet.

Nick Árpád

Nick Árpád – Szentesen tartott bemutatót(Képmelléklettel)Nick Árpád, Guinness rekorder erőművész, hazánk és a világ egyik legerősebb embere augusztus 18-án Szentesen járt, ahol találkozott az itt edzőtáborozó utánpótláskorú birkózókkal. Az Adácsi Darazsak birkózói szervezték a tábort az egykori Berekháti Iskola tornatermében, és ők hívták meg az erőművészt bemutatót tartani. Nick Árpád élő legenda, aki 1991 óta elhúzott már kamionokat, mozdonyokat, kompokat, repülőgépeket. Kétszeres Ifjúsági Gerelyhajító Bajnok, Tizenegyszeres Magyar Erőemelő Bajnok, Tízszeres Magyar Szkander Bajnok, Világ-és Európa Bajnok Erőemelésben, és sport eredményeit még sorolhatnánk. A napjainkban 66 éves sportember szentesi bemutatóján egy mikrobuszt húzott el a fogával, és ugyancsak a fogával meghajlított egy ’10’-es vaselemet. A csupaszív ember ezúttal is bizonyította, hogy igazi példaképe egy egész sportolói generációnak.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2988878207849983

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. augusztus 18., vasárnap

A csupaszív ember ezúttal is bizonyította, hogy igazi példaképe egy egész sportolói generációnak.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2988878207849983

Vélemény, hozzászólás?