Kiemelt hírek Sport Szentes

Nippon Zengo fesztivál – sport- és kulturális programok

Szentesen szeptember 28-án (új helyszínen) az Ifjúsági Ház melletti területen rendezték meg a 13. Nippon Zengo Fesztivált. A Wellnes Colosseum által szervezett Családi egészség- és sportnapon az ország több pontjáról is érkezett sportolóknak, gyerekeknek és idősebbeknek kínáltak hétféle, különböző „erősségi fokozatú” mozgásformákat – a szabadban.
A videó linkjére kattintva ebből láthat részleteket:
https://youtu.be/S8G8WBxYuv4

A tréningek végén a DORS Challenge résztvevői versenyszerűen is összemérték tudásukat, a legnehezebb mozgásformákat választva.
Ennek eredménye:
1. Kozma Gergő (Szentes)
2. Petes Zsuzsa (Szentes)
3. Bartók Judit (Gyöngyös)

Mindemellett szakemberek tanácsadása mellett reform-élelmiszerek és vegán ételek kóstolóját biztosították az érdeklődőknek, folyamatosan zöldség-gyümölcs és lúgos víz, valamint véd masszázs állt az azt igénylők rendelkezésére.

Persze az egész napos program során (a délelőtti ovi-olimpiáról külön cikkben számoltunk be) találkozhatott a vendég vásárral, ugrálóvárral, arcfestéssel, és más érdekességekkel is.

A nap végén koncertek – Opitz Barbi, továbbá Vikidál Gyula és a P Mobil Mánia, valamint Rákész discó – szórakoztatták a közönséget.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3106138169457319

Vélemény, hozzászólás?