Kiemelt hírek Sport Szentes

Nippon Zengo – ovi olimpia

Szentesen, az Ifjúsági Ház melletti területén rendezték meg a 13. Nippon Zengo Fesztivált. Ennek keretében ovi olimpiát szerveztek, ahol az óvodások – nyolc óvoda képviseltében – a Nippon Zengo-hoz kapcsolódó mozgásformákat felhasználva összeállított ügyességi vetélkedőn mérték össze tudásukat.

Az első helyen a Szent Erzsébet Katolikus Óvoda, Balogh Dániel, Bella Péter, Bélteki Szonja, Biró Maja, Dragon Aisa, Székely Linett és Szénási Sára összeállítású csapata végzett.
Második lett a Szegvári Óvoda, míg a harmadik helyen a szentesi Rákóczi utcai Óvoda végzett.

Minden résztvevő csapat ajándékban és oklevél-díjazásban részesült, a helyezettek érmeket, serleget és pénzjutalmat is kaptak.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3104044223000047

 

Nippon Zengo – ovi olimpia

Nippon Zengo – ovi olimpia(Képmelléklettel)Szentesen, az Ifjúsági Ház melletti területén rendezték meg a 13. Nippon Zengo Fesztivált. Ennek keretében ovi olimpiát szerveztek, ahol az óvodások – nyolc óvoda képviseltében – a Nippon Zengo-hoz kapcsolódó mozgásformákat felhasználva összeállított ügyességi vetélkedőn mérték össze tudásukat. Az első helyen a Szent Erzsébet Katolikus Óvoda, Balogh Dániel, Bella Péter, Bélteki Szonja, Biró Maja, Dragon Aisa, Székely Linett és Szénási Sára összeállítású csapata végzett. Második lett a Szegvári Óvoda, míg a harmadik helyen a szentesi Rákóczi utcai Óvoda végzett.Minden résztvevő csapat ajándékban és oklevéldíjazásban részesült, a helyezettek érmeket, serleget és pénzjutalmat is kaptak.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3104044223000047

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 28., szombat

Vélemény, hozzászólás?