Kiemelt hírek Szentes

Nyáron négyszer sétálhatunk a strand ’Ízek utcáján’

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület és a Szentesi Üdülőközpont június 18-án együttes sajtótájékoztatót tartott a nyári közös programjaikról.A tájékoztató elején az egyesület oklevéllel és ajándékkal köszönte meg partnerének az eddigi együttműködést.

Matkócsik Pál, az egyesület elnöke elmondta, hogy június végétől kezdődően négy gasztronómiai programot kínálnak a fürdőző vendégeknek: június 29-én, július 13-án, július 27.-én és augusztus 20-án ’Helyi ízek utcája” elnevezéssel a térség kulináris jellegzetességeit mutatják be.

A jelzett napokon 14 és 18 óra között szentesi és környékbeli „ízművesek” közreműködésével, kóstolókkal, kézműves foglalkozással (Együtt Szentesért Egyesület) várják a vendégeket, amit minden alkalommal helyi kézművesek vására egészít ki.

A szervező egyesület a strandbelépő váltása mellett rendezvényekhez 200 forintos támogatójegy vásárlását kéri, amiért kóstolgathatnak, képeslapot és sorsolási jegyet kapnak a vendégek.

Az Üdülőközpont Vezetőségének évek óta szívügye, hogy a helyi és környékbeli értékeket elhozza az árnyas fák alá is, éppen ezért folytatja ezt a közös munkát többek között a Szentesi Vendégszeretet Egyesülettel – mondta Zsura Zoltán, műszaki vezető.

Vélemény, hozzászólás?