Kiemelt hírek Sport Szentes

Nyílt nap a Wellness Colosseumban

Szentesen a Wellness Colosseumban október 11-én Nyílt Napot rendeztek, nem titkolt céllal: megismertetni és népszerűsíteni kívánták a sportcentrumban választható több mint 20 féle mozgásformát, illetve megismertetni azok edzőit.

Az intézményben minden sportági foglalkozást edzői végzettséggel, sportolói múlttal rendelkező trénerek (összesen11 fő) vezetnek, akik nagy szaktudással, következetességgel (nem szigorral), és az egészséges életmóddal összefüggő ismereteik átadásával irányítják a hozzájuk jelentkezőket.

A leges-legújabb mozgásforma, amit ma is bemutattak (sok érdeklőnek) a MiniBand (gumiszalag) torna. A Wellness Colosseumban Farkas Eunika tartja, aki szerint még akár gyógytornának is nevezhetjük, hiszen még kisebb sérülés mellett is ajánlott. (A videón is láthatják.)

Bagi Alexandra legalább négy-féle foglalkozást vezet, a sportintézmény „motorja” (világbajnok karatéka) elmondta, hogy alapvetően azoknak ajánlja a sportintézmény kínálatát, akik valamilyen formában szeretnék egészségüket, fittségüket megőrizni, de más igény szerint tudnak edzőt, termet és eszközöket is biztosítani azoknak, akik a fizikai állóképességüket szeretnék növelni. És akik számára a regeneráció, az alakformálás a fontos – ők is megtalálhatják számításukat.

További részleteket a videón és a képgalériában találhatnak.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4539966256074496

Vélemény, hozzászólás?