Kiemelt hírek Szentes

Nyitnak a szentesi óvodák és a bölcsőde

A kormány döntött: a járványveszély mértéke érdemben csökkent, az óvodák és a bölcsődék vidéken május 25-étől visszatérnek a normális működési rendhez. Az intézményeknek külön igazolás nélkül is fogadniuk kell a gyerekeket, nyáron egy intézmény legfeljebb két hétre állhat le.

A döntést követően megjelent az idevonatkozó rendelet is, amelyt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere sajtótájékoztatóján ismertetett. Ezt követően (röviden) tájékoztatást adott a szentesi kisgyermekeket nevelő intézmények, a járványügyi helyzet idején végzett tevékenységéről – megköszönve munkájukat.

Kijelentette: az intézmények jól felkészültek a ’normális’ munkarend visszaállítására.

Külön kiemelte: még ma, esetleg holnap (május 22.) a szülők JELEZZÉK AZ ÓVODÁKNAK, illetve a BÖLCSŐDÉNEK, HOGY GYERMEKEKÜK MÁJUS 25-ÉN MEGY-E ÓVODÁBA. Ez az étkeztetés biztosítás szempontjából szükséges.

Ismertette, hogy a helyi óvodák mikor lesznek zárva a nyáron.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3878058718931923

Nyári szünet (zárva tartás) a szentesi óvodákban.

Felsőpárti óvodai körzet:
Rákóczi utcai óvoda: július 20-31-ig
Százszorszáp tagóvoda: július 20-31-ig
dr. Mátéffy utcai tagóvóda: augusztus 3-14-ig
Damjanich utcai tagóvoda: augusztus 3-14-ig

Központi óvodai körzet:
Klauzál utca óvoda: június 29-július 10-ig
Apponyi téri tagóvoda: július 13-24-ig
Farkas Antal utcai tagóvoda: július 27- augusztus 7-ig
Szent Anna utcai óvoda: augusztus 3-14-ig

Az Önkormányzati Bölcsőde nem tart nyári szünetet!

Minderről részletesebben a tájékoztatón készült videón hallhatnak:

Polgármesteri sajtótájékoztató

Nyitnak a szentesi óvodák és a bölcsőde(Képmelléklettel)A kormány döntött: a járványveszély mértéke érdemben csökkent, az óvodák és a bölcsődék vidéken május 25-étől visszatérnek a normális működési rendhez. Az intézményeknek külön igazolás nélkül is fogadniuk kell a gyerekeket, nyáron egy intézmény legfeljebb két hétre állhat le.A döntést követően megjelent az idevonatkozó rendelet is, amelyt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere sajtótájékoztatóján ismertetett. Ezt követően (röviden) tájékoztatást adott a szentesi kisgyermekeket nevelő intézmények, a járványügyi helyzet idején végzett tevékenységéről – megköszönve munkájukat.Kijelentette: az intézmények jól felkészültek a ’normális’ munkarend visszaállítására.Külön kiemelte: még ma, esetleg holnap (május 22.) a szülők JELEZZÉK AZ ÓVODÁKNAK, illetve a BÖLCSŐDÉNEK, HOGY GYERMEKEKÜK MÁJUS 25-ÉN MEGY-E ÓVODÁBA. Ez az étkeztetés biztosítás szempontjából szükséges. Ismertette, hogy a helyi óvodák mikor lesznek zárva a nyáron.Képgaléria: https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3878058718931923Nyári szünet (zárva tartás) a szentesi óvodákban.Felsőpárti óvodai körzet:Rákóczi utcai óvoda: július 20-31-igSzázszorszáp tagóvoda: július 20-31-igdr. Mátéffy utcai tagóvóda: augusztus 3-14-igDamjanich utcai tagóvoda: augusztus 3-14-igKözponti óvodai körzet:Klauzál utca óvoda: június 29-július 10-igApponyi téri tagóvoda: július 13-24-igFarkas Antal utcai tagóvoda: július 27- augusztus 7-igSzent Anna utcai óvoda: augusztus 3-14-ig Az Önkormányzati Bölcsőde nem tart nyári szünetet! Minderről részletesebben a tájékoztatón készült videón hallhatnak.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. május 21., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?