Hírek Kiemelt hírek Szentes

Ökoklub – tegyünk közösen környezetünkért

Az ÖKOKLUB április 26-án megtartotta következő találkozóját a Dózsa házban, ahol Szabó Zoltán Ferenc polgármester, Labádi–Fébert Andrea a Műszaki iroda vezetője és Berezvai Csilla főkertész voltak a vendégek.
A kétórás találkozón szóba került a lakosság minél szélesebb körű motiválása, bevonása a HELYI ZÖLD/FENNTARTHATÓ cselekvések megvalósításába, ezért kérnék a városlakók segítségét az alábbi témákban:
– Kérjük, hogy akinek módjában áll a város különböző pontjain lévő fák öntözésében nyújtson segítséget és ajánljuk a csapadék víz gyűjtését, hasznosítását.
– Várjuk a lakosok észrevételeit, ötleteit azon utcák, terek és egyéb közterületek megjelölését, ahol meglátásuk szerint fapótlásra van szükség. Az ötleteket kérjük Mészárosné Surányi Olga részére az olgasuranyi2@gmaiil.com e-mail címre eljuttatni.
– Várjuk helyi kistermelők jelentkezését olgasuranyi2@gmaiil.com e-mail címre, hogy portékájukat helyi szinten népszerűsíthessük.
A fenti e-mai címre várjuk a helyi intézmények vállalkozások zöld kezdeményezéseit, jó példáit bemutató rövid írásokat, fotókat. Erre példa: Horváth Mihály Gimnázium komposztálója.

Vélemény, hozzászólás?