Hírek Kiemelt hírek Szentes

Októbertől új parancsnok a műszaki ezrednél

A szentesi székhelyű MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezrednél szeptember 13-án ezredszintű alaki szemlét tartottak – írta meg a honvédelem.hu.
A kiképzési foglalkozást Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának (MHP) törzsfőnöke, továbbá Antal László dandártábornok, az MHP Kiképzési Csoportfőnökség csoportfőnöke személyesen ellenőrizte.
Az ellenőrző bizottság vezetőjének jelentése alapján, az ezred ezirányú tevékenységét „JÓ”-ra értékelem” – hangoztatta a vezérőrnagy.
Bozó Tibor vezérőrnagy ezek után ismertette a Magyar Honvédség parancsnoka, dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy parancsát a szentesi alakulatot érintő parancsnokváltásról: október elsejétől a műszaki ezred parancsnoki beosztását Seres József alezredestől, megbízott parancsnoktól Csurgó Attila ezredes veszi át.
Csurgó Attila az ezt megelőző években (a teljesség igény nélkül) volt az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred parancsnoka, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság Haderőtervezési Főnökség főnöke.
Fotó: Szűcs László
(archív kép)

Vélemény, hozzászólás?