Hírek Sport Szentes

Örömteli birkózó hírek

A szeptember utolsó hetében több versenyen is részt vettek a dr. Papp László Birkózó SE sportolói, a teljesen kezdőktől a rutinosabbakig mindenki kapott bizonyítási lehetőséget.

Szeptember 28-án Mezőkovácsházán rendeztek az EFI keretein belől birkózó versenyt. A megmérettetésen a kicsiké volt a főszerep, ahol Trungel Ádám 1. helyen, Felföldi Máté 3. helyen, Felföldi Bence a 3. helyen végzett. A nagyobbak közül Balogh-Szabó Anna Alíz és Rácz Balázs az első míg Kuczora Márk a harmadik helyen végeztek.

Szeptember 29-én a Diák I, míg 30-án a Serdülő korcsoportosoknak rendeztek Diákolimpiát Kecskeméten. A pénteki napon Kuczora Attila a 7., Kovács Zsolt a 12. helyen végeztek. Szombaton Kuczora Márk a 4. helyet szerezte meg.

Az egyesület életében most először jut ki világversenyre. Vajda Szebasztián nyáron megnyerte a strandbirkózó magyar bajnokságot, és ennek okán 2017. október 13-15 között a Törökországi Dalyan városában, Kadett Korosztályban ő képviseli országunkat a Strandbirkózó világbajnokságon. Igaz, most szőnyeg helyett a homokban mérik össze tudásukat, de a birkózás az birkózás bárhol is legyen.

Kuczora Márk

 

Vajda Szebasztián

 

Vélemény, hozzászólás?