Kiemelt hírek Szentes

Országos elismerés a Művelődési Központnak

A Magyar Népművelők Egyesülete 2021. szeptember 24–26-i hétvégén rendezte meg a 15. Kultúrházak éjjel-nappal programsorozatot, amikor ismét több száz kulturális központ, művelődési ház, közösségi színtér várta az érdeklődőket országszerte (és határon túl is) változatos és értékes programokkal.
Az eseménysorozat célja az volt, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek, értékelvűségnek. A „Mindennap értéket adunk” szlogennel a szervezők azt üzenik, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.
A program lezárásaként Magyar Népművelők Egyesülete 2021. október 8-án, Budapesten ünnepélyes keretek között adta át az elismeréseket a kiemelkedően teljesítő szervezetek számára
Idén – első alkalommal – a díjazottak között értékelték a Szentesi Művelődési Központban folyó szakmai munkát.
Szeptember utolsó hétvégéjén Térfesztivál a Kossuth téren, Szakcsi Lakatos Béla koncertje a Hangversenyközpontban, Leonardo kiállítás és ahhoz kapcsolódó előadás a Szecessziós Házban valamint a “Szentes Rock and roll” kiállítás a Tokácsli Galériában várta az érdeklődőket.

Vélemény, hozzászólás?