Hírek Kiemelt hírek Szentes

Összefogtak a szentesi vállalkozók

A szentesi Bögöthy családban több vállalkozó is van, ennek nyomán több vállalkozó ismerősük is, akik hasonlóan gondolkodnak az élet dolgairól.
Beszélgetve velük az időszerű témákról, Bögöthy Zsolt (és még néhányan) úgy gondolta, hogy megpróbálnak támogatást nyújtani a Covid járvány során tragikus helyzetbe került családokon.
Megkezdte a szervezést, szentesi vállalkozókat keresett fel és támogatásukat kérte. Ahogy várta, sokan álltak az ügy mellé, így a jótékonysági gyűjtés eredményeként összegyűlt 880.000,- Ft.
Felkeresték Agócs Lászlónét, a helyi önkormányzat Szociális- és egészségügyi Bizottságának elnökét, hogy tegyen javaslatot, hogy tudna a segítség olyan helyre eljutni, ahol nagy szükség lenne rá.
Tanácsának megfelelően két covid miatt hátrányos helyzetben lévő család kapott 225-225 ezer Ft-ot, a többit, (430.000,- ft ) utalványok formájában átadták Felföldiné Virág Klárának, a Rigó Alajos Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola tagintézmény-vezetőjének, aki a körükben ismert, rászoruló családoknak osztotta szét.
Az adományozó vállalkozók:
Agro-Steel-Real Kft
Autark Kft
Bakó Kertészeti Kft
Bali-Solár Kft
Balla Bútor Szentes
Balogh Bútor
Baranyi Imre
B-Modul Kft
Dancsó Csali
Deviskomp Kft
Fási Gábor
Gallo Farm Kft
Gasztro Menza
Geofish Kft
Horváth Cipó Kft
Janó Imre
Karbantartó Centrum Kft
Kontúr Festékbolt
Migallo Farm Kft
PB-Steel Kft
Rodeó Iparcikk
Sarusi Kis László
Steel-Techno Kft
Szabó János
Szűcs György
Traktorbolt Kft
Univ Advert Kft
Váczi Vill Kft
Verban-Contract Kft

Vélemény, hozzászólás?