Kiemelt hírek Szentes

Őszi gasztro piac

Elérkezett október harmadik szombatja, nagyon sokaknak már természetes, hogy ezen a napon tartják Szentesen a Gasztro– és Kézműves Piacot a Rákóczi utcai zöldségpiacon. Ahogy már lassanként az is megszokottá válik, hogy igen széles kínálattal várják az árusok a piacra érkezőket: többek között kecske-és tehénsajtok, natúrkozmetikumok, házi tészta, füstölt áruk, kézműves ékszerek, népművészeti remekek, hidegen sajtolt olajok, bio-termékek, levendula készítmények, textiltermékek, kézimunkák.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy
Az előző (egy hónappal ezelőtti) piac látogatottságával összehasonlítva ezúttal többen jöttek el, viszont „sok volt a nézelődő, érdeklődő, kevesebb a vásárló” – mondta az egyik, állandóan jelen lévő árus.
A szegedi Őrangyal Gasztroház Vegetáriánus Étterem a gusztusos, speciális laktóz- és gluténmentes, illetve vegán ételeinek már meg vannak a törzsvásárlói, azok jöttek is, és vitték a hétvégi „ebédrevalót”.
A mostani piac képzőművészeti vendége Kispálné Fejes Erzsébet volt, aki elhozta festményeit, hogy ne csak hasznosság, hanem szebbé is tegye a piaci kínálatot.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember
Tekintsék meg a fotókat, úgy még több információt kapnak a termékekről, az egyébként kellemes időjárásól és piaci hangulatról:

Vélemény, hozzászólás?