Kiemelt hírek Szentes

Ovisok és idősek 8. találkozója

A szentesi Reformátusok Idősek Otthonában szeptember 25-én rendezték meg a már hagyományos, kétnapos Szenior- Junior Fesztivált, illetve annak első napi eseményét. Ezúttal négy óvoda (Százszorszép Óvoda, Rákóczi Utcai Óvoda, Mátéffy Utcai Óvoda, Damjanich Óvoda) egy-egy csoportja szórakoztatta kulturális műsorával az otthon lakóit.

Horváth Imre, a Szentesi Református Idősek Otthona intézményvezetője köszöntötte – a lakók mellett – a megjelent vendégeket: az óvónéniket, az ovisokat, az önkéntes segítőket a Zsoldos SZKI 9. évfolyamosait, és a Kerekerdő Bábcsoportot.

Megnyitójában arról beszélt, hogy a Szenior-Junior Fesztivált nyolc évvel ezelőtt azért kezdeményezték, hogy legyen két nap, amikor az idősek és az óvodások találkozhatnak egymással. Lehessenek közös emlékeik: a gyerekek láthassák egy kicsit, hogyan élnek az idős emberek. És viszont: az Otthonban lakók is megismerhessék, hogy milyen tehetségesek a mostani óvodások – mivel nem túlzás azt mondani, hogy évről évre szebb és ügyesebb produkciókat adnak elő.

A találkozó során az ovisok a Kerekerdő Bábcsoport előadását is megtekinthették.

A program végén a fellépő ovisok Emléklapot, az Otthon lakói által készített könyvjelzőt kaptak ajándékba, és természetesen megvendégelték őket üdítővel sós- és édes süteménnyel.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3095360963868373

8. Szenior-junior feszt

Ovisok és idősek 8. találkozója(Képmelléklettel)A szentesi Reformátusok Idősek Otthonában szeptember 25-én rendezték meg a már hagyományos, kétnapos Szenior- Junior Fesztivált, illetve annak első napi eseményét. Ezúttal négy óvoda (Százszorszép Óvoda, Rákóczi Utcai Óvoda, Mátéffy Utcai Óvoda, Damjanich Óvoda) egy-egy csoportja szórakoztatta kulturális műsorával az otthon lakóit.Horváth Imre, a Szentesi Református Idősek Otthona intézményvezetője köszöntötte – a lakók mellett – a megjelent vendégeket: az óvónéniket, az ovisokat, az önkéntes segítőket a Zsoldos SZKI 9. évfolyamosait, és a Kerekerdő Bábcsoportot.Megnyitójában arról beszélt, hogy a Szenior-Junior Fesztivált nyolc évvel ezelőtt azért kezdeményezték, hogy legyen két nap, amikor az idősek és az óvodások találkozhatnak egymással. Lehessenek közös emlékeik: a gyerekek láthassák egy kicsit, hogyan élnek az idős emberek. És viszont: az Otthonban lakók is megismerhessék, hogy milyen tehetségesek a mostani óvodások – mivel nem túlzás azt mondani, hogy évről évre szebb és ügyesebb produkciókat adnak elő. A találkozó során az ovisok a Kerekerdő Bábcsoport előadását is megtekinthették. A program végén a fellépő ovisok Emléklapot, az Otthon lakói által készített könyvjelzőt kaptak ajándékba, és természetesen megvendégelték őket üdítővel sós- és édes süteménnyel. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3095360963868373

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 25., szerda

Vélemény, hozzászólás?