Hírek Kiemelt hírek Szentes

ÓVODAI ÜGYELET SZENTESEN

Tisztelt Szülők!
A Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete alapján az óvodában – a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet szerint az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet időtartama alatt – a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezetők gondoskodnak a gyermekek napközbeni felügyeletének megszervezéséről.
Lehet, hogy egy kép erről: gyermek, állás és szabadtéri
Szentes Város Önkormányzata fenntartásában működő óvodák valamennyi tagóvodájában 2021. március 08-tól 2021. április 07-ig biztosított lesz a gyermekfelügyelet.
Ügyeletes óvodák:
Szentesi Felsőpárti Óvoda
Rákóczi Ferenc utcai Központi Óvoda rakocziovi@szentes.hu, tel: 63/562-421
Damjanich János utcai Tagóvoda
Mátéffy Ferenc utcai Tagóvoda
Százszorszép Tagóvoda
Nagytőkei Tagóvoda
Szentesi Központi Óvoda:
Nyolcszínvirág Óvoda ovoda@invitel.hu , tel: 63/311-149
Apponyi téri Tagóvoda
Farkas Antal utcai Tagóvoda
Szent Anna utcai Tagóvoda
Az ügyeleti ellátást a Rákóczi Ferenc utcai Központi Óvodában illetve a Nyolcszínvirág Óvodában lehet igényelni, ill. lemondani – az intézményvezetőnél, vagy az óvoda titkárnál. A rendelet értelmében a gyermekfelügyeletre vonatkozó kérelmet a szülő vagy gondviselő nyújthatja be. A kérelemnek tartalmaznia kell a gyermek és a szülő/gondviselő nevét, lakcímét, valamint a felügyelet igénylésének rövid indoklását. Elektronikus úton is benyújtható a megjelölt email címekre.
A Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete alapján gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe! Az ügyeletet igénylő gyermek szüleitől munkáltatói igazolást kérünk!
Azon gyermekek részére, akik nem igényelnek ügyeletet, biztosítjuk az étkezést, amennyiben azt a szülő kéri. Ezt minden esetben kérjük, hogy 2 nappal az igény előtt jelezzék számunkra. Az étel kiadása az ügyeletes tagóvodákban történik saját ételhordóban. Az étkezési igényt, vagy lemondást a fent megadott email címeken vagy telefonon tehetik meg.
Jó egészséget kívánunk, vigyázzunk egymásra!
Tisztelettel:
Szabó Zoltán Ferenc polgármester Szentes Város Önkormányzata
Geréné Dunaháti-Vas Márta Szentesi Felsőpárti Óvoda
intézményvezetője
Palástiné Kunos Mariann Szentesi Központi Óvoda intézményvezetője

Vélemény, hozzászólás?