Kiemelt hírek Szentes Térség

Óvodásként nyert megyei rajzversenyt

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2020-ban immáron hetedik alkalommal hirdetett alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak. Olyan alkotásokat vártak, amelyeken keresztül az óvodások és az iskolások megmutatják, hogyan látják a tűzmegelőzést és a tűzvédelmet, a tűzoltói hivatást. Az óvodásoktól egyénileg készített szabadkézi rajzokat vagy csoportos alkotásokat, illetve kézműves remekműveket vártak.
Idén csaknem kétezer alkotás érkezett a pályázatra, ami azért is örvendetes, mert a gyerekek többsége nem intézményi keretek között, hanem otthon, egyedül, vagy kis csoportokban látott neki az alkotásának.
A pályázatra a megyénkből érkezett munkákat értékelte a Csongrád-Csanád megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is. Ennek során az óvodások kategóriájában I. helyen végzett Győri Kitti Luca, a Szentesi Százszorszép Óvoda ovisa.
A képen a következők lehetnek: 1 személy, gyermek és belső tér
Sikeres pályázatát ajándékkal jutalmazta a megyei igazgatóság, melyet a járványügyi helyzet miatt egyénileg kapott meg a Szentesi Katasztrófavédelmi kirendeltségen. Az Oklevelet és az ajándékot Molnár Csaba, a Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnok-helyettese adta át a családnak.
A képen a következők lehetnek: 1 személy
A részletes Csongrád – Csanád megyei eredményeket itt tekintheti meg:
https://csongrad.katasztrofavedelem.hu/application/uploads/documents/2020-12/73152.pdf

Vélemény, hozzászólás?