Csongrád Kiemelt hírek

Oxigénfalók sikere a Kerékpáros Diákolimpián

Remek eredményeket értek el a fiatal csongrádi kerékpárosok az április 14-én, Debrecenben megrendezett Országos Kerékpáros Diákolimpián. 

A tavaly-tavalyelőtt létrejött, Körös-Toroki Oxingénfalók elnevezésű, főleg országúti kerékpárosokból álló sportbaráti társaság és „utánpótlása” közül hárman tudtak részt venni versenyzőként a megmérettetésen, két rangidős pedig fuvarozta, segítette, tanácsokkal látta el őket – és persze kitartóan szurkolt!

 

A III. korcsoport A („profi”) kategóriájában Radics Milán (Nagyboldogasszony Kat. Ált. Isk.) mindhárom számban (időfutam, mezőny, összetett) bronzérmes lett. Mintha összebeszéltek volna a srácok, ugyanis a III. korcsoport B („amatőr”) csoportban Giricz Balázs (CSTÁI Galli János Ált. Isk.) szintén három érmmel tért haza, ezek azonban már ezüstök voltak! Giricz Dániel (Nagyboldogasszony Kat. Ált. Isk.) a IV. B kcs-ban indult, ő pedig 3 negyedik hellyel fejezte be a versenyt.

 

 

Köszönet Radics Ferencnek és ifj. Giricz Lászlónak áldozatos segítségükért, a Csongrádi Idegenforgalmi SE technikai-, és az Új Bárka Egyesület anyagi és egyéb támogatásáért.

Vélemény, hozzászólás?