Kiemelt hírek Szentes

Pályaorientációs Nap a gimnáziumban

A Horváth Mihály Gimnázium 160. tanévében december 13-án, Pályaorientációs Nap-ot rendeztek az intézményben. A diákoknak közel 40 foglalkozást kínáltak, a természettudományos irányultságtól kezdve a humán területen át az egyéb (pl. protokoll, közigazgatási stb. feladatok) szak irányokig sokféle továbbtanulási lehetőséggel ismerkedhettek meg – részleteiben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egészségügyi munka népszerűsítése kapcsán, kiszállásos véradást is szerveztek, amelyen szintén nagyon sokan részt vettek, nyújtották  a karjukat  a humanitárius cél érdekében.

A tanulók pozitívan álltak a kezdeményezéshez, érdeklődve hallgatták az előadásokat, az interaktív foglalkozásokba lelkesen bekapcsolódtak – összegezte tapasztalatait Bakó-Turóczi Györgyi tanárnő, a program fő szervezője.

Bakó-Turóczi Györgyi tanárnő

Pályaorientációs Nap a gimnáziumbanA Horváth Mihály Gimnázium 160. tanévében december 13-án, Pályaorientációs Nap-ot rendeztek az intézményben.A tanulók pozitívan álltak a kezdeményezéshez – összegezte tapasztalatait Bakó-Turóczi Györgyi tanárnő, a program fő szervezője.A programról itt olvashat részletesebben:http://hir45.hu/palyaorientacios-nap-a-gimnaziumban/

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. december 13., csütörtök

 

Vélemény, hozzászólás?