Kiemelt hírek Szentes

Papír-áru adomány az óvodáknak

Szabó Zoltán Ferenc, Szentes város polgármestere – a Coala Hungary Kft. segítségével – április 30-án a mindennapi használathoz egészségügyi papírokat adott át a helyi óvodák számára, mind a Felsőpárti- mind a Központi Óvodai körzet papírtörlőket, szalvétákat egyéb papír-árukat vehetett át.

Papír-áru adomány az óvodáknak

Papír-áru adomány az óvodáknak(Képmelléklettel)Szabó Zoltán Ferenc, Szentes város polgármestere – a Coala Hungary Kft. segítségével – április 30-án a mindennapi használathoz egészségügyi papírokat adott át a helyi óvodák számára, mind a Felsőpárti- mind a Központi Óvodai körzet papírtörlőket, szalvétákat egyéb papír-árukat vehetett át.Ugyanezen a napon a Rákóczi utcai Óvodában és a Nyolcszínvirág Óvodában vették át a vezető óvonők a papíripari cég felajánlását.Egyébként a két óvodai körzet egy-egy óvodájában folyamatosan volt ügyelet, melyet nagyjából (összesen) 40-enen vettek igénybe. Május 4-én a Százszorszép Óvoda is részlegesen kinyit.Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3795260500545079

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. április 30., csütörtök

 

Ugyanezen a napon a Rákóczi utcai Óvodában és a Nyolcszínvirág Óvodában vették át a vezető óvónők a papíripari cég felajánlását.

Egyébként a két óvodai körzet egy-egy óvodájában folyamatosan volt ügyelet, melyet nagyjából (összesen) 40-en vettek igénybe. Május 4-én a Százszorszép Óvoda is részlegesen kinyit.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3795260500545079

Vélemény, hozzászólás?