Kiemelt hírek Szentes

Pazar Póni-Piknik

A Szentesi (Kistőkei) Wonderland Lovasfarm április 6-án Póni Piknik címmel Családi Napot szervezett a saját tanyáján. Közel négy órás, változatos és sokszínű programmal várták az előzetesen beregisztrált családokat, akik ingyen lehettek részesei az eseményeknek és szolgáltatásoknak.

A fő cél a lovak, az állatok megszerettetése volt, illetve egy önfeledt családi programmal kedveskedni az érdeklődő családoknak. Ennek jegyében lehetett lovagolni, lovakat simogatni, lóistállóba bepillantani, nyuszikat simogatni – egyáltalán ismerkedni a farm életével.

Egy egész játszótér várta a gyermekeket: tollas pálya, asztalitenisz, hinták, játékpecázás, célba-dobós játékok stb. Sokan kihasználták az ingyenes rajzfestést, a kézműveskedést, a tojásfestést. Az egyik nagy vidámságot és örömöt a közeli réten tartott tojáskeresés váltotta ki, a megtalált csokitojások, csokinyuszik természetesen a megtalálóké lehetett.

A vaddisznólesre már csak az erősebb idegzetű családok vállalkoztak.
Mindenkinek jutott egy kis kalács, vagy szendvics, vagy zsíros ’deszka’, vagy süti; a felnőtteknek kávé a gyerekeknek üdítő.

Wonderland Lovas Farm Póni Piknik

Pazar Póni-Piknik(Videóval és képmelléklettel)A Szentesi (Kistőkei) Wonderland Lovasfarm április 6-án Póni Piknik címmel Családi Napot szervezett a saját tanyáján. Közel négy órás, változatos és sokszínű programmal várták az előzetesen beregisztrált családokat, akik ingyen lehettek részesei az eseményeknek és szolgáltatásoknak. A fő cél a lovak, az állatok megszerettetése volt, illetve egy önfeledt családi programmal kedveskedni az érdeklődő családoknak. Ennek jegyében lehetett lovagolni, lovakat simogatni, lóistállóba bepillantani, nyuszikat simogatni – egyáltalán ismerkedni a farm életével.Egy egész játszótér várta a gyermekeket: tollas pálya, asztalitenisz, hinták, játékpecázás, célbadobós játékok stb. Sokan kihasználták az ingyenes rajzfestést, a kézműveskedést, a tojásfestést. Az egyik nagy vidámságot és örömöt a közeli réten tartott tojáskeresés váltotta ki, a megtalált csokitojások, csokinyuszik természetesen a megtalálóké lehetett. A vaddisznólesre már csak az erősebb idegzetű családok vállalkoztak. Mindenkinek jutott egy kis kalács, vagy szendvics, vagy zsíros ’deszka’, vagy süti; a felnőtteknek kávé a gyerekeknek üdítő.Az eddig leírtakból is – remélhetően – kiderült: pazar volt a hangulat, kicsiknek, nagyoknak egyaránt.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2655642591173548

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. április 6., szombat

Az eddig leírtakból is – remélhetően – kiderült: pazar volt a hangulat, kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2655642591173548

Vélemény, hozzászólás?